(P) Cum să-ți atingi obiectivele în doar 6 săptămâni de antrenament

 bogdan.galca
.

Poate una dintre cele mai dese întrebări pe care un instructor de fitness le primește este: 'cum îmi ating rapid obiectivele?' Răspunsul este, aproape de fiecare dată că: 'pentru obiective îndrăznețe este nevoie de timp'. Dar cât timp?

Să luăm următorul exemplu:

Suntem la început de aprilie, iar până când ne vom petrece timpul pe plajele insorite de la noi sau din străinătate nu mai este foarte mult. Am avea la dispoziție circa 2-3 luni pentru un summer body perfect. Însă, cel mai adesea, clienții sălilor de fitness își doresc rezultate mult mai rapid de atât, pentru că, nu-i așa, trăim în secolul vitezei. Dar cum putem face asta fără să ardem etapele?

Tocmai pentru a răspunde la această întrebare și pentru că a înțeles această nevoie Stay Fit Gym a creat TurboFIT, un program accelerat de transformare corporală, prin care îți atingi obiectivele în doar 6 săptămâni de antrenament.

Programul de antrenament de grup TurboFIT îmbină cu succes timpul petrecut în sală, dieta recomandată de un specialist în nutriție, dar și timpul în plus oferit în centrele de fitness Stay Fit Gym în afara programului de antrenament de grup. Astfel, oricine își dorește rezultate într-un timp optim, le poate obține în cadrul acestui program. Fie că vrei să mergi pe plajă vara asta sau pur și simplu vrei să te simți mai bine în propriul tău corp, să te antrenezi alături de alți 9 oameni la fel de motivați ca tine reprezintă cea mai optimă soluție.

'Acest program de antranament a venit fix din nevoia de a optimiza orele petrecute în sală pentru atingerea obiectivelor. Antrenând doar eu sute de oameni în ultimii ani, am înțeles că majoritatea își doresc un program care să îi ajute să-și atingă țelurile mai ușor, iar așa a pornit TurboFIT. Suntem deja la a 3-a ediție, deci programul funcționează, iar oamenii sunt mulțumiți', spune Antonio Nițu, managerul rețelei de fitness Stay Fit Gym și creatorul TurboFIT.

TurboFIT cuprinde 18 ședințe de antrenament (3 ședințe pe săptămână), seminar de nutriție, dar și acces full la fitness & aerobic. Ședințele durează între 50 și 90 de minute, iar fiecare cursant va beneficia de un antrenament personalizat pentru nevoile sale. În plus, toți participanții vor primi program personalizat cu jurnal de alimentație.

Antrenorii din cadrul programului sunt instructori cu experiență care, de-a lungul timpului au ajutat mii de clienți să-și atingă obictivele.

Programul debutează pe 5 aprilie, iar înscrierile se pot face până cel târziu luni, 29 marie, completând formularul pe www.stayfit.ro/turbo-fit.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton