Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții: „Până acum, a plătit cam 12.000 de euro”

 Ifrim Georgiana
.

Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Luna trecută, instanța a admis desfacerea căsătoriei dintre antrenorul de fotbal și impresară. În urmă cu puțin timp, agentul FIFA a susținut că judecătorii i-au respins lui Reghe contestația la executarea silită cerută de aceasta. Iată ce sumă trebuie să primească impresara din partea fostului soț și ce declarații a făcut avocatul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au întâlnit, din nou, în sala de judecată. Se pare că judecătorii i-au dat câștig de cauză impresarei, într-un proces privind pensia alimentară a lui Laurențiu Junior. Mai mult, se pare că Anamaria Prodan poate păstra numele fostului ei soț după divorț. Astăzi, agentul FIFA a susținut că judecătorii i-au respins lui Reghe contestația la executarea silită. Prin urmare, organele judecătorești urmează să stabilească ce sumă îi datorează acesta fostei sale soții. Avocatul impresarei a susținut că, până acum, acesta a achitat suma de 12.000 de euro.

pro9pro9

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău'

Citește și: De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„L-am invitat la restaurant și i-am explicat că…'

Citește și: Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu:„Lucrurile evoluează frumos și…'

Citește și: Amna vine la Stand-Up Revolution:”Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat”

Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan

Impresara de fotbal a făcut primele declarații despre procesul dintre ea și fostul soț. Zilele trecute, aceasta și-a exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că Laurențiu Reghecampf nu-și îndeplinește obligațiile părintești.

Știu că am câștigat procesul împotriva domnului Reghecampf. El contestase executarea silită, judecătorii i-au respins cererea. Avocați știu mai multe, eu nu prea sunt în temă. Știu că trebuie să plătească pensia alimentară pe care i-o datorează copilului său și atât', a spus Anamaria Prodan pntru fanatik.ro.

Ce spune avocatul impresarei

Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan, a declarat că Lurențiu Reghecampf este, în aceste momente, executat parțial. Potrivit spuselor acestuia, impresara urmează să primească 25% din veniturile fostului ei soț.

„Dânsul (Laurențiu Reghecampf, n. red.) a contestat executarea silită, dar instanța a spus că executarea a fost una corectă. În mare parte, executarea a fost făcută deja, în parte benevol. El e, acum, executat parțial. A făcut niște plăți și restul va fi executat silit conform sentinței legale.

Mai are de dat bani acum. El a avut, inițial, o ordonanță. Pe baza ordonanței respective a fost stabilită o anumită sumă. Ordonanța respectivă a rămas însă fără obiect în momentul în care s-a pronunțat divorțul. Este o altă sumă stabilită prin sentința de divorț, 25% din tot ce câștigă dânsul', a explicat Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan, potrivit sursei citate.

„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro'

Avocatul Anamariei Prodan nu a dezvăluit suma pe care trebuie să o primească impresara. În schimb, se pare că până acum antrenorul a achitat 12.000 de euro pentru cheltuielile de școlarizare ale fiului său.

„Nu știm încă, exact, care este suma pe care o datorează. El are un contract (ca antrenor, n. red.), da are și alte venituri. Va urma, probabil, un nou dosar de executare pentru a se stabili suma pe care o datorează. Totul depinde de veniturile domnului Reghecampf, toate veniturile. Aici nu intră poate primele, e în funcție de ce zice sentința de divorț, pentru că încă nu s-a redactat în totalitate există doar un extras de sentință, partea de dispoziție.

Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului. Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului', a adăugat avocatul impresarei.

„Are 22.000 de dolari salariu'

Impresara de fotbal a susținut că Laurențiu Reghecampf are un salariu de 22.000 de dolari, în calitate de antrenor al echipei Neftci Baku.

„Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. (…) El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract', a încheiat impresara.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton