Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină: ”Am nevoie de gânduri bune..”

 Calin Maria Bianca
.

Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină. Jurnalista anunța cu zâmbetul pe buze în luna august faptul că este însărcinată și că o să devină mamă pentru prima dată. De atunci însă, a dezvăluit prea puține lucruri despre perioada frumoasă prin care trece. Toți s-au întrebat de ce este atât de reținută, însă azi a spus lucrurilor pe nume. A spus clar motivul pentru care nu vorbește despre copilul din pântece, de ce nu-și afișeză burtica de gravidă, dar mai ales, a precizat că se confruntă cu câteva probleme privind sarcina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Popescu nu traversează deloc o perioadă bună. Deși este însărcinată și trebuia să aibă parte de cele mai frumoase momente din viața ei, jurnalista a povestit prin ce trece. Din nefericire, după insitențele fanilor de a afla detalii despre sarcină, vedeta a dezvăluit că lucrurile nu merg atât de bine. Mai concret, are probleme cu sarcina și își face foarte multe griji.

Captura-27Captura-27

Ioana Popescu le-a explicat fanilor că a ales să fie destul de reținută cu postatul despre sarcină fiindcă este supersițioasă. Evită pe cât posibil să își lase burta le vedere.De asemenea, nici nu vorbește foarte des despre copil. Totuși, azi a explicat că o să meargă la un control pentru a vedea cum mai stau lucrurile și dacă probleme sarcinii au dispărut.

Citește și: Ioana Popescu este însărcinată:”Sunt foarte fericită”

Citește și: Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze intime:„Dacă un pupic înseamnă înșelat…'

Citește și: Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Smiley:'La mulți ani, iubire…'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Jo:„Sunt la pat. Am stat la perfuzii'

Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină

Ioana Popescu este însărcinată, iar vedeta și soțul ei așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe bebelușul. Jurnalista a publicat o imagine pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă, alături de care a povestit că se confruntă cu câteva probleme privind sarcina. Nu, nu a dezvăluit despre ce este vorba, de fapt, ci doar i-a rugat pe cei ce citesc să nu îi trimită numeroase mesaje fiindcă nu o să vorbească despre acest aspect.

'Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi. Azi ma duc la un alt control la dr meu ginecolog. Voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Caci din păcate sunt niște probleme…Va rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați. Nu am stare sa povestesc. Vreau doar sa stau linistita. Va pup!’‘, a scris Ioana Popescu pe rețelele de socializare.

Ioana Popescu nu a vorbit despre sarcină fiindcă este superstișioasă

Tot alături de fotografia cu burtica de gravidă, unde a vorbit despre faptul că are probleme cu sarcina, Ioana Popescu a povestiti și că nu a spus prea multe despre copil fiindcă este superstișioasă. Jurnalista crede în ce se spune din moși strămoși, astfel că nu vrea să își expună copilul vreunui risc, A ales să prevină înainte de toate și nu s-a sfiit să mărturisească că este irascibilă când este întrebată despre lucruri intime.

'Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina. Mă enervează sa fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile, intime. De altfel, dupa cum ați văzut, la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care sa ma subțieze pe cat posibil sarcina.', a mai spus Ioana Popescu.

Ce nume o să-i pună Ioana Popescu copilului

Ioana Popescu și partenerul ei de viață sunt nerăbdători să se nască minune lor. S-au gândit chiar și la cel mai mic detaliu și s-au pregătit cum se cuvine pentru venirea pe lume a bebelușului. Nici nu mai încap în discuție cumpărăturile pentru copil. Cei doi au hotărât deja și numele. Nu au aflat încă dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, însă cert este că știu cum o să-l/ s-o cheme.

'Totuși am decis azi sa pun o poza cu mine și cel/cea mica. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian).', a mai scris la postare Ioana Popescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton