Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalistă română care a recunoscut că e gay: "Te iubesc necondiționat!”

 Oana Pantazi
.
Laura Nicoletta Vasilescu (34), handbalistă legitimată până la finele sezonului trecut la clubul german HSG Bad Wildungen, a luat pe toată lumea prin surprindere, recent, declarându-și public orientarea sexuală. Sportiva a ales să facă asta într-un moment important pentru ea și pentru partenera ei, Steffi Bauer, impresară în lumea showbizului – chiar de ziua de naștere a iubitei sale.

Handbalista a postat pe contul ei de socializare un mesaj de dragoste pentru partenera ei de viață, dar și o fotografie mai mult decât elocventă. 'La mulți ani, Steffi! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat!', a fost mesajul Laurei Nicoletta Vasilescu pentru iubita ei.

Cine e Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu a jucat până la finalul sezonului trecut la clubul german HSG Bad Wildungen, da a renunțat la handbalul de performanță, la finalul lui 2018, din cauza faptului că a fost nevoită să facă două operații de ligamente la genunchi. Handbalista româncă a  fost una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei germane, unde a jucat pe postul de inter stânga.

Chiar dacă evoluțiile sale au fost apreciate în Germania, din păcate Laura nu a jucat niciodată pentru naționala noastră, în România handbalista evoluând doar la cluburi din ligile inferioare.

Foto: Instagram

Laura Nicoletta Vasilescu a recunoscut recent că e gay.Laura Nicoletta Vasilescu a recunoscut recent că e gay.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton