Selma Blair a ajuns de nerecunoscut: slăbită și tunsă la chelie! Actrița urmează un tratament experimental dur pentru a încetini efectele sclerozei

 Oana Popoiag
.
Selma Blair sclerozăSelma Blair scleroză

Viața celebrei actrițe Selma Blair s-a schimbat definitiv când a aflat că suferă de scleroză multiplă. Vedeta nu se mai poate deplasa acum fără baston și recent a luat o decizie extrem de grea: s-a supus unui tratament experimental, cu efecte secundare dure asupra aspectului fizic.

Actrița Selma Blair avea o viață de invidiat și tot Hollywoodul la picioare până când asupra ei a cpzut ca un trăsnet vestea că suferă de scleroză multiplă. Deși avea simptome de ani de zile, nu a realizat până când nu a fost diagnosticată cu ce se confruntă.

Selma Blair face un tratament experimental dur pentru a încetini avansarea sclerozei

După ce și-a descoperit boala anul trecut, afecțiunea a escaladat alarmant, actrița nemaiputându-și folosi vederea la capacitate maximă și nefiind capabilă să se deplaseze fără ajutorul unui baston.

Astfel că Selma Blair a fost nevoită să ia una din cele mai grele decizii din viața ei: aceea de a se supune unui tratament experimental, în speranța că boala își va încetini cursul. Actrița a semnat pentru a se supune unui tratament cu cellule stem, aflat în fază de experiment, menit a-i reseta sistemul imunitar. Pentru asta, însă, ca parte din proces, Selma a trebuit să facă chimioterapie.

Așa se explică recentele fotografii postate de Selma Blair pe Instagram, în care apare rasă pe cap și cu un aspect general îngrijorător.

Boala neștiută pe care Selma Blair o are de 15 ani, dar a descoperit-o abia anul trecut

Recent, actrița și-a dechis sufletul pentru revista americană People, apărând pe copertă cu un baston de care se sprijină, întrucât scleroza multiplă afectează capacitățile motrice. De altfel, aceasta nu mai poate face nici un pas fără baston de când a descoperit afecțiunea, veind cu bastonul înclusiv la Oscaruri. Vedeta a vorbit despre simptomele care apar din senin, afectându-i viața de zi cu zi, și despre faptul că boala i-a afectat și vederea, motiv pentru care nu mai vede aproape deloc cu ochiul drept.

Actrița a descoperit boala anul trecut, deși conform propriilor declarații avea simptome de circa 15 ani, care s-au și agravat după ce a adus pe lume un băiețel, în 2011. Într-o postare pe Instagram, Selma Blair a povestit că se confruntă cu o afecțiune nemiloasă, care o face să scape lucruri pe jos și să nu le mai poată ridica, să aibă pierderi de memorie, spasme musculare și o oboseală îngrozitoare.

Foto: Instagram, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton