Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a creat controverse cu ultimul ei pictorial

.

Celebră pentru frumusețea ei și extrem de urmărită în social media, Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a creat controverse cu ultimul ei pictorial. Iată ce i-a deranjat pe fanii ei!

Lady Kitty Spencer (dreapta) este noul ambasador Bvlgari.

Lady Kitty Spencer (dreapta) este noul ambasador Bvlgari.

Accesoriul purtat de Lady Kitty Spencer a ridicat semne de întrebare


La nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, Lady Kitty Spencer a fost una dintre cele mai admirate prezențe, frumusețea ei fiind comparată nu o dată cu cea a mătușii sale, pe care, din păcate, nu a putut să o cunoască prea bine, Diana decedând când Kitty avea doar 6 ani. Recent însă, nepoata Prințesei Diana a creat controverse cu ultimul ei pictorial în mediul online și nu numai. Care este motivul? Lady Kitty Spencer a apărut într-un shooting pentru revista Marie Claire Italia, însă un accesoriu purtat de nepoata Dianei a atras imediat atenția fanilor regali, care au reacționat imediat.

Kitty Spencer ;i incriminatul colier cu frunze de marijuana.

Kitty Spencer și incriminatul colier cu frunze de marijuana.

Kitty, care este fiica lui Charles Spencer, fratele Dianei, și-a făcut debutul în modelling, pentru Dolce & Gabbana în 2017, iar recent a apărut într-un pictorial pentru publicația Marie Claire Italia. De ce nepoata Prințesei Diana a creat controverse cu ultimul ei shooting? Pentru că a purtat la gât o bijuterie Bvlgari, numită Happy Leaves (Frunze fericite), care reprezenta niște frunze de marijuana!

Cele două fotografii cu incriminatele frunze au fost postate de faimoasa socialite pe pagina sa de Instagram. Evident, simbolurile de pe colier au fost remarcate imediat, însă cele mai multe comentarii au fost favorabile, pentru că fanii au fost fermecați de frumusețea lui Lady Kitty Spencer. Dacă unii au comentat – „Totuși, sunt niște frunze de marijuana!', alții au complimentat-o pe Kitty, care este ambasador Dolce & Gabbana, pentru pictorial, asemănând-o cu o zeiță din mitologia greacă. Au fost și câțiva care au comentat cu umor, asemuind bijuteria cu un „snack vegan drăguț'. În cele din urmă, cu sau fără „frunze', Lady Kitty Spencer este o femeie frumoasă, iar faptul că a purtat acel colier la gât nu înseamnă că a promovat în vreun fel consumul de marijuana…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton