JO a împlinit 24 de ani: "Mă simt ca la 18!". Iubitul, părinţii şi prietenii au petrecut alături de ea

 Pirvu Cristina
.

Jo a împlinit 24 de ani. Artista revine cu un nou single și un videoclip, „Sangria', parte din proiectul sau special „Summer Pack', demarat în urmă cu o luna, odată cu lansarea piesei „Maria”.

Artista a lansat piesa în cadrul unui party aniversar, alături de prieteni, colegi și familie. Amna, Mandinga, Marius Moga, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Raluka, Coțofană și Tibulca sunt câțiva dintre cei care s-au distrat până dimineață împreună cu JO. Premieră videoclipului a fost urmată de un show live, susținut de JO împreună cu Mandinga. Alături de artista au mai urcat pe scenă Nadir și Liviu Teodorescu.

„Sangria' este continuarea piesei „Maria', și la fel că cea din urmă, a fost scrisă alături de Șerban Cazan în cadrul taberei de creație Cât Music Câmp, desfășurată în Spania.

Artista a acordat un interviu exclusiv revistei VIVA!. Mircea şi Alina Eremia i-au transmis cele mai frumoase urări.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton