Lady Gaga vrea copii înainte de căsătorie

 Florentina Liutic
.

Ultimele apariții ale cântăreței i-au făcut pe redactorii publicațiilor tabloide să speculeze că ar fi însărcinată. Speculațiile au luat amploare când un apropiat al artistei a declarat pentru revista Heat că aceasta plănuiește să devină mamă înainte de a păși spre altar.

 

gaga1

„Gaga vrea o familie numeroasă și își dorește să devină mamă înainte de căsătorie. Pentru ea e mult mai important să construiască o familie cu Taylor decât să aibă parte de o ceremonie formală. Taylor mai are trei frați și i-ar plăcea să aibă băieți. Gaga vrea fete și i-ar plăcea să țină în brațe o fetiță în momentul în care va spune marele da!', a declarat un apropiat al artistei pentru revista Heat.

 

Artista a vorbit, la rândul ei, într-un interviu mai vechi, despre dorința sa de a avea o familie numeroasă.  „Vreau o grămadă de copii, vreau să am cel puțin trei. Să am proprii mei copii ar fi ca și cum aș avea trei monstruleți cu mine tot timpul', a spus ea. (n.r. Gaga își alintă fanii „little monsters'/'monstruleți').

 

Lady Gaga (29 de ani) și logodnicul ei, actorul Taylor Kinney (33 de ani), au o relație de aproximativ patru ani și se vor căsători în 2016, potrivit presei internaționale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton