Celebrități care au devenit cunoscute încă din copilărie

 Florentina Liutic
.

Multe dintre celebritățile de la Hollywood și-au început cariera încă din copilărie. În timp ce unele și-au păstrat popularitatea dobândită în copilărie, altele nu au putut gestiona capitalul uriaș de imagine și au dispărut încet-încet din lumina reflectoarelor.

 

 

Mary Kate și Ashley Olsen

Surorile Olsen au devenit celebre odată cu rolul din Full House/Casa Plină', filmat în 1987. Niciunul dintre rolurile primite după aceea nu le-a mai adus, însă, același val de simpatie precum cel din Full House'.

 

 

Lindsay Lohan

Lindsay a apărut prima data pe marele ecran în producția Disney The Parent Trap', pe când avea doar 11 ani. Lohan a decăzut din simpatiile publicului atunci când a fost arestată de mai multe ori pentru consum de droguri și consum de alcool la volan.

 

 

Britney Spears

Britney a devenit cunoscută la 11 ani, odată cu apariția în The Mickey Mouse Club'. Cinci ani mai târziu își lansa primul album, iar piesele ei ajungeau în topurile muzicale din toată lumea.

 

 

Macaulay Culkin
Culkin e unul dintre cei mai cunoscuți copii-actori de la Hollywood. A debutat pe o scenă de teatru la doar 4 ani, iar în 1990 a fost chemat la casting pentru 'Home Alone/Singur Acasă', unde l-a interpretat pe simpaticul Kevin McCallister. Ulterior, Culkin a dispărut din lumina reflectoarelor.

 

Haley Joel Osment
La fel ca Macaulay Culkin, și Haley Joel Osment a debutat în actorie la 4 ani. Ulterior, a apărut în superproducțiile A.I.: Inteligență Artificială' și Al Șaselea Simț'. Osment nu și-a putut păstra, însă, popularitatea dobândită în copilărie. Ultimul său rol a fost cel din' Montana Amazon', din 2010.

 

Elisabeth Moss
Elisabeth Moss a intrat în atenția publicului cu rolul din 'Midnights Child'. Cariera ei cinematografică a continuat cu roluri precum cele din 'Mad Man' sau 'The West Wing', însă acestea nu au putut să o scoată din conul de umbra în care a intrat după încheierea filmărilor pentru 'Midnights Child'.

 

Gabriela B. Foto: Northfoto

 

Mary Kate și Ashley OlsenMary Kate și Ashley Olsen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton