Lady Gaga s-a despărțit de logodnic? Vedeta nu mai poartă inelul!

Vestea că Lady Gaga s-a despărțit de logodnic stăruie de câteva zile pe buzele tuturor, iar asta cu atât mai mult cu cât se speculează că între artistă și Bradley Cooper este o chimie care transcende ecranul… În plus, vedeta nu mai poartă inelul!

Christian Carino, logodnicul lui Lady Gaga, este cu 17 ani mai mare decât ea. Recent, s-a zvonit că cei doi s-au despărțit.

Christian Carino, logodnicul lui Lady Gaga, este cu 17 ani mai mare decât ea. Recent, s-a zvonit că cei doi s-au despărțit.

A Star Is Born este un film greu de povestit, și nu din cauză că ar avea un scenariu alambicat, ci pur și simplu pentru că emoția pe care ți-o trezește nu poate fi explicată prin cuvinte… Cei care l-au văzut au înțeles de ce am spus chimie perfectă atunci când ne-am referit la Lady Gaga și Bradley Cooper. Farmecul special al actorului combinat cu frumusețea neobișnuită și talentul cântăreței se combină în mod atât de firesc, iar povestea lor de dragoste pare atât de credibilă, încât nu-i poți disocia unul de altul. De aici și până la a specula că între cei doi există o poveste de dragoste și în viața reală a mai fost doar un pas. Din păcate…

Christian Carino e disperat să se împace cu Lady Gaga

 Tocmai de aceea, în ultimul timp zvonurile cu privire la o potențială despărțire între Lady Gaga și logodnicul ei Christian Carino s-au accentuat. O sursă a declarat pentru E! că Lady Gaga și logosnicul ei și-au spus adio la patru luni după ce și-au anunțat logodna și că el „este disperat să se împace cu iubita sa”. Pe de altă parte, există și surse care spun că cei doi sunt încă împreună… Cu toate acestea, speculațiile nu au început din senin, primele zvonuri apărând la ceremonia Premiilor Grammy, unde Lady Gaga nu a purtat inelul de logodnă în valoare de 400.000$! „Nu l-a purtat pentru că a trebuit să performeze. Și-au amânat planurile de nuntă până ce sezonul încărcat al lui Lady Gaga se termină, dar încă au de gând să se căsătorească anul ăsta”, a spus una dintre surse.
Lady Gaga și Bradley Cooper, cuplul perfect și în afara ecranului? Cine sunt, de fapt, partenerii lor
Cu toate acestea, fanilor nu le-a scăpat nici faptul că starul în vârstă de 32 de ani nu l-a menționat pe logodnicul ei în discursul de acceptare, la Premiile Grammy, când a câștigat premiul pentru Cel mai bun duet pop/grup, cu piesa „Shallow”. Să mai spunem că piesa o cântă cu Bradley Cooper în filmul A Star Is Born, unde personajele lor trăiesc o superbă poveste de dragoste? Sigur, Bradley Cooper are o relație (și un copil) cu superbul model Irina Shayk, dar s-au despărțit ei  Brad Pitt și Angelina Jolie, care au 6 copii…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton