Cine a fost primul iubit al Andreei Bălan? Artista a fost logodită cu Teo Păcurar

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a fost dintotdeauna în atenția presei și este de apreciat faptul că a reușit să se mențină și astăzi pe prima pagină a ziarelor. Vedeta nu a avut multe iubiri de-a lungul timpului, însă toate au fost cât se poate de serioase. Teo Păcurar a fost primul iubit al Andreei Bălan.

La începutul anilor 2000, curiozitatea despre virginitatea Andreei Bălan era mare, până când la un moment dat cântăreața a recunoscut totul. În acea perioadă, în presă se zvonea că la 15 ani, Andreea Bălan a fost cu dansatorul ei, Ionuț Manea, cel care i-a fost partener de dans în videoclipul 'Moșule ce tânăr ești'. Ei bine, lucrurile nu sunt așa cum s-a spus, iar cântăreața a lămurit totul despre presupusa relație.

Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi ndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt', a declarat Andreea Bălam, potrivit Click!.

Andreea Bălan a fost logodită cu Teo Păcurar

La 20 de ani, mai exact în anul 2004, Andreea Bălan s-a mutat din casa părinților, din Ploiești la București. Atunci ea l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar și au avut o relație frumoasă până în anul 2006. Potrivit informațiilor apărute în presă, Teo Păcurar a fost primul bărbat din viața Andreei Bălan.

Cei doi s-au logodit în anul 2005, însă un an mai târziu Andreea Bălan și Teo Păcurar s-au despărțit. Motivul ar fi fost că bărbatul își dorea ca vedeta să se mute cu el la Bistrița, acolo unde locuiau părinții lui.

În prezent, Andreea Bălan este fericită alături de George Burcea, bărbatul care a reușit să o facă să se simtă cea mai fericită și iubită femeie din lume. Cei doi au o fetiță împreună pe nume Ella, iar în scurt timp pe lume va veni și cel de-al doilea copil al cuplului.

Andreea Bălan și Ionuț ManeaAndreea Bălan și Ionuț Manea

Citește și: Andreea Bălan critică limbajul concurenţilor de la Asia Express: 'O ţară întreagă te va dispreţui'

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea vor dormi separat. Totul se va întâmpla după ce artista va naște: 'Ne-am făcut planul…'

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton