Lady Gaga a rupt în sfârșit tăcerea! Ce spune despre povestea ei de dragoste cu Bradley Cooper

.

Fără doar și poate, vestea începutului de an a fost povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Bradley Cooper, poveste pe care niciunul dintre ei nu s-a grăbit s-o dezmintă, deși fiecare avea partener… Iată însă că artista a rupt în sfârșit tăcerea!

Totul a început în clipa în care filmul A Star Is Born, ce îi are protagoniști pe Lady Gaga și pe Bradley Cooper, a fost lansat. Imdeiat după aceea, internetul a fost inundat de comentarii despre o posibilă poveste de dragoste dintre protagoniști, deoarece prea părea totul veridic… Zvonurile au fost alimentate chiar de către cei doi, care, în turneele de promovare a filmului păreau să nu-și fi ieșit din rol… Cel de îndrăgostiți.

Au urmat prestațiile de la Grammy și cea de la Oscar, unde, preț de câteva clipe, din cauza intensității momentului, de un erotism aproape palpabil, spectatorii s-au simțit în plus. Primele victime se înregistraseră deja – Irina Shayk, partenera lui Bradley Cooper, și Christian Carino, devenit deja fostul logodnic al lui Lady Gaga. Cu toate acestea, cei doi artiști nu s-au obosit să confirme sau să infirme relația dintre ei. În cele din urmă, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele ei de socializare, dovadă că nu mai înghite nici ea explicația că cei doi au rămas în rol, chipurile pentru mai bună promovare a filmului.

Chimia dintre Lady Gaga și Bradley Cooper este incredibilă

Iată însă că, recent, Lady Gaga a vorbit în sfârșit despre cum stau lucrurile între ea și Bradley Cooper, punând capăt zvonurilor, cel puțin aparent. În film, Lady Gaga și Bradley Cooper joacă rolul muzicienilor Ally și Jackson Maine, care se îndrăgostesc unul de altul. Cei doi artiști au lăsat însă impresia că povestea de dragoste s-a mutat de pe marele ecran în viața reală, chimia dintre ei fiind incredibilă. Când a fost întrebată în direct, în show-ul său, de către Jimmy Kimmel ce părere are despre aceste zvonuri, Lady Gaga a dat ochii peste cap și a dat vina pe social media, unde zvonurile iau imediat amploare.

Cooper a regizat totul!

„În primul rând, social media este «toaleta» internetului, mai ales în ceea ce privește cultura populară. Oamenii au văzut dragoste, dar ghici ce: asta am vrut să vedeți! Shallow este un cântec de dragoste, iar filmul este despre o poveste de iubire. Am lucrat foarte mult, o săptămână întreagă pentru momentul de la Oscar. Bradley a regizat filmul, așa că s-a ocupat și de momentele muzicale. Când am cântat cu Tony Bennet, trei ani, cât am fost în turneu, am avut brațele numai în jurul lui. Când cânți piese de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă.”

Artista a mai adăugat că Bradley a regizat totul și că a insistat asupra faptului că era important ca ei doi să fie conectați tot timpul, deoarece personajele și povestea lor trebuiau să fie cât se poate de credibile. „Din perspectiva performanței, era foarte important pentru amândoi să fim conectați tot timpul”, a mai spus Lady Gaga. Iar noi aproape că am crezut-o. Aproape!

Foto: Hepta

După episodul de la Oscar, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!După episodul de la Oscar, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton