Cum și-a anunțat Karmen părinții și iubitul că este însărcinată: ”Era șocul prea mare” | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Frumoasă și talentată, Karmen este o revelație a lumii muzicale. Dar când au apărut zvonurile că ar fi și însărcinată, interesul asupra ei a crescut brusc. N-a vorbit deloc despre acest subiect până acum, dar a acceptat să o facă special pentru VIVA!, într-o ședință foto de excepție și un interviu exclusiv în care spune… tot!

Ești deja în luna a patra de sarcină. Cum l-ai anunțat pe iubitul tău că veți deveni părinți?

Da, sunt în luna a patra. Bineînțeles că, înainte de a face acest pas, am avut discuții pe tema unui bebe și amândoi eram foarte încântați. Cumva mi-a plăcut faptul că suntem pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește viitorul nostru de cuplu. Eram la o cafenea cu mai mulți prieteni, printre care și un cuplu căruia tocmai li se născuse copilul și ne-au întrebat: „Voi când faceți bebe? și atunci Bobo (așa îl alint eu pe iubitul meu) a avut o premoniție când a auzit întrebarea respectivă și apoi a zis ceva de genul: „Karmen este însărcinată, cred eu. Eram într-un grup foarte restrâns, eram doar câteva cupluri la masă, iar eu am gândit imediat: „Nu e adevărat, nu are cum, însă uitasem că, în seara de dinainte, fiind în pat, mi s-a făcut din senin poftă de ciocolată cu banane. (râde) Și el atunci a început să râdă și a trecut peste subiect, dar ce e amuzant este faptul că el a simțit că eu sunt însărcinată. Ulterior, am fost la farmacie și am luat teste de sarcină. Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era șocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil și când am văzut, abia așteptam să mă bucur, însă era un șoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred. Apoi, am fost la doctor și ne-am asigurat că totul este adevărat și au urmat două zile de plâns – de fericire. Ne-am bucurat foarte mult amândoi de vestea primită.

Karmen a dezvăluit sexul copilului. Declarații EXCLUSIVE despre sarcină: 'Am făcut în jur de 16 teste…'

Cum i-ai anunțat pe părinții tăi? Se așteptau?

Am avut grijă ca, atunci când eu vorbeam cu Bobo despre a avea un copil, să-i pun mamei mele niște întrebări, cumva fără să își dea seama că eu mi-aș dori să fac un copil atât de devreme. Au fost niște întrebări generale, de genul: „Mamă, ce părere ai avea? sau „Mamă, mi-aș dori mult de tot să am un copil. Cum ți s-ar părea?. Răspunsurile ei au fost bune. Ulterior, am aflat vestea și apoi am fost mai întâi la părinții lui, care au reacționat foarte frumos, ne-au susținut din prima. Când am fost la mama, i-am arătat testul de sarcină și i-am spus: „Mamă, am o veste să-ți dau. O să fii bunică, și reacția ei a fost una care, la început, m-a speriat, pentru că a început să plângă, apoi a râs, după care a întrebat: „De ce acum?, dar a continuat: „Mami, nu pot să cred că o să fii mămică. Mă bucur foarte tare pentru tine. A fost un amalgam de reacții, dar, într-un final, s-a bucurat foarte tare. Am și întrebat-o: „Mami, de ce ai reacționat așa? și mi-a zis că a avut un șoc atunci când a aflat că va deveni bunică. Eu încă nu realizez că voi deveni mămică și probabil de asta a fost șocul și mai mare pentru ea. Fiind mai matură, ia lucrurile în serios, iar asta chiar este o veste mare. După acest șoc, am stat de vorbă cu ea și totul a fost în regulă. Al treilea pas a fost să merg la tata. Tata era plecat în perioada respectivă, l-am așteptat să vină în țară și lui i-am dat vestea puțin diferit, special. I-am pus testul de sarcină într-o cutie a unui lănțișor, ca și cum ar fi un cadou, o bijuterie. Am mers așa la el și i-am oferit cadoul, spunându-i: „Uite, tati, am un cadou pentru tine!. În acel moment, el era preocupat cu totul altceva, se uita la un filmuleț pe telefon, iar reacția lui a fost următoarea: a deschis cutia, se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea e atentă la el (era toată familia acasă) și, când a văzut testul de sarcină, a avut o secundă în care s-a uitat la mine și a zis: „Nu pot să cred. A început să țipe de bucurie, să mă pupe, am început să plângem toți. Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur si simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări.

KarmenKarmen

Revista VIVA! poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei, începând cu data de 1 martie și se vinde împreună cu un CHOKER cadou, la prețul special de doar 9,90 lei.

Coperta VIVA! martie

Coperta VIVA! martie

FOTO: Vlad Andrei, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton