La Toya Jackson, sora lui Michael, își acuză fratele de pedofilie: "Nu pot și nu voi fi un complice tăcut al crimelor lui împotriva unor copii"

La scurt timp după difuzarea documentarului Leaving Neverland: Michael Jackson and me, în care regele muzicii pop a fost acuzat de pedofilie, a ieșit la iveală un interviu filmat în care La Toya Jackson îl acuză pe fratele ei, Michael Jackson de pedofilie – declarație extrem de dureroasă, cu atât mai mult cu cât ea vine din partea unui membru al familiei.

„Dacă era doar un bărbat oarecare în vârstă de 35 de ani, nu v-ar fi plăcut de tipul ăsta”

Chiar în spăptămâna în care  a fost difuzat documentarul Leaving Neverland: Michael Jackson and me, au ieșit din nou la iveală niște acuzații făcute de sora megastarului, La Toya, care îl acuză pe Michael Jackson de pedofilie într-un interviu filmat în anul 1993, pentru MTV. Atunci, La Toya spunea: „Nu pot și nu voi fi un complice tăcut al crimelor lui împotriva unor copii… Uitați de superstar, uitați de personajul iconic! Dacă era doar un bărbat oarecare în vârstă de 35 de ani, nu v-ar fi plăcut de tipul ăsta”, spunea, la vremea respectivă, La Toya.

„Nu spun că el a fost Dumnezeu, dar a fost un fel de Dumnezeu”

Ulterior, la Toya a fost obligată de familie să-și retragă declarațiile, care erau extrem de contrastante cu ce declarase în alte ocazii: Michael a fost foarte, foarte special. Era diferit de ceilalți. Nu spun că el a fost Dumnezeu, dar a fost un fel de Dumnezeu. Nu voia decat să răspândească dragoste și tot ceea ce a făcut a fost minunat. Când erai în preajma sa, simțeai acest lucru. Simțeai acea energie. Era diferit față de felul în care îl știa presa. Acea energie era foarte puternică'. De aici și până la declarațiile în care îl face pe fratele ei criminal e cale lungă…

La Toya, alături de cei trei copii ai lui Michael Jackson: Paris, Prince și Blanket

„Și eu sunt o victimă și știu cum e”

La Toya a mai spus în interviul difuzat de MTV că mai mulți părinți de băieți au primit „cecuri grase” și că abuzul fizic pe care l-a suferit Michael în copilărie l-a transformat mai târziu în abuzator. „Dacă voi păstra tăcerea, voi alimenta sentimentele de vină şi umilință pe care le au aceşti copii şi cred că acesta este un lucru greşit”, spunea La Toya, vorbind și despre faptul că și ea a fost abuzată sexual în copilărie: „Și eu sunt o victimă și știu cum e, iar copiii aceștia se vor teme toată viața lor și nu vreau să mai văd copii mici, inocenți, afectați în acest fel”.

A fost obligată să mintă pentru bani

Îl iubesc pe Michael foarte mult, dar îmi pare mult mai rău pentru acești copii, pentru că nu mai au viață. Nu mai au. (…) Acum, opriți-vă și gândiți-vă pentru o secundă, de ce ar lua un bărbat de 35 de ani un băiețel și ar sta cu el 30 de zile? Și de ce ar lua un alt băiat și ar sta închis cu el într-o cameră cinci zile?, se întreba retoric La Toya. „Îmi iubesc fratele, dar a greșit”, a mai spus ea.

La vremea respectivă, La Toya a cerut 500.000 de dolari pentru a aduce dovezi, însă, după ce a fost repudiată de familie, a renunțat. Ulterior, nu a mai făcut nicio declarație negativă la adresa lui Michael, ba chiar a spus  că a fost obligată de către fostul ei soț, Jack Gordon, să mintă pentru bani! Mult prea târziu, răul fusese deja făcut. Asta, în cazul în care nu a spus adevărul…

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton