Ești singură? 7 greșeli care te împiedică să îți găsești un iubit

Bărbații buni nu se găsesc pe toate drumurile, dar câteodată, fără să știi, și tu ajungi să te sabotezi singură. 7 greșeli care te împiedică să îți găsești un iubit.

Muncești în exces


Stai frecvent peste program, pleci la ora 21 sau 22 de la birou, de multe ori ajungi să lucrezi și în weekend.

Iar când ești liberă vrei doar să stai în pat sau să vegetezi pe canapea. Evident, ești complet lipsită de energie, iar odihna este esențială.

În condițiile astea cum să aibă loc un bărbat în viața ta? Este cazul să îi faci! Nu mai accepta să fii supraîncărcată la birou și păstrează timp și pentru tine.

Vrei să le rezolvi tu pe toate

Te duci la serviciu, ai grijă și de părinții tăi, poate ai un copil de care trebuie să te ocupi corespunzător, asculți toate problemele prietenilor tăi.

Mai trebuie să faci și curat în casă, cumpărături, mâncare… iar pentru tine ziua ar fi bine să aibă 72 de ore, nu 24. În condițiile astea ai uitat complet de tine și de nevoile tale.

Dă-ți voie să fii o prioritate în viața ta. Asta nu înseamnă să nu fii o mamă, o prietenă sau o fiică bună, ci să fii bună cu tine.

Având grijă de toți și de toate nu mai ajungi să ai grijă și de tine. Poate ești deja în burnout și nici nu ți-ai dat seama.

E cazul să-ți reorganizezi viața și prioritățile, cu pixul pe foaie pentru a avea mai multă claritate.

Nu te-ai detașat de fostul

Dacă era persoana ideală pentru tine, cu siguranță încă ați fi fost împreună. Indiferent cu cine ieși tot la fost ajungi să te gândești?

De multe ori ne urcăm pe un piedestal foștii parteneri, ne amintim numai de gesturile frumoase și vremurile bune.

Iar asta ne ține prinse ca într-o plasă de păianjăn din care nici nu vrem să ieșim. Mr. Perfect nu există și cu singuranță nu e fostul tău iubit.

Rememorează clipele mai puțin plăcute, dovezile de egoism, momentele când te simțeai singură în doi.

Vizualizează efectiv cum spargi cu un ciocan imens piedestalul pe care l-ai pus pe fostul iubit, cum el coboară de acolo și se duce undeva departe, în spatele tău.

Nu te poți implica într-o nouă poveste de dragoste dacă tu ești indisponibilă emoțional sau compari toți bărbații pe care îi întâlnești cu o veche iubire.

Citește și:

Ce se întâmplă în creier atunci când primești complimente

Efect antistres și imunitate bună! Ce beneficii ne oferă planta de mușețel

Stai prea mult în casă

Făt Frumos nu vine să-ți bată la ușă, iar șansele ca o prietenă să-ți prezinte pe cineva deja pe minus? Ca să cunoști un bărbat este nevoie să ieși, să te expui!

Vrei să mănânci o pizza sau să beai o cafea cu prietenii? Bun, ieșiți în oraș! Lăsați întâlnirile acasă la tine sau la unul dintre prieteni!

Lasă scuzele că ești obosită, vremea e urâtă, e mai simplu să vezi un film pe Netflix decât la cinematograf… IEȘI!

Nu te mai aranjezi

Ești deșteaptă, citită, o persoană interesantă ce poate duce conversații amuzante sau stimulatoare pentru creier.

Ai un suflet bun, ești o persoană de nădejde alături de care un bărbat poate construi o relație frumoasă.

Însă până acum nu s-a inventat scanner-ul ce depistează aceste trăsături, iar bărbații sunt în primul rând vizuali.

Uită de părul prins în coadă și începe să te coafezi. Cu placa, cu peria, ceva bigudiuri, un ondulator, în 20 de minute ai terminat operațiunea.

Nu neglija nici machiajul sau manichiura! Buze și unghii roșii seara, un machiaj fin de zi. Nu ai timp dimineața? Nicio problemă, te machiezi rapid la birou.

Scapă de hainele largi care nu-ți scot în evidență formele. Poate e cazul să faci mici investiții și să-ți reinventezi garderoba.

Alege piese clasice, versatile pe care le poți purta ca ținute de zi sau de seară, depinde cum le asortezi sau accesorizezi.

Să ne gândim la păsări cum își folosesc penajul pentru a atrage parteneri, tu de ce nu ai face asta? În dragoste și-n război totul e permis, nu?

Asculți prea mult de părerea celorlalți

Pentru că te iubesc, atât părinții cât și prietenele vor ceea ce este mai bun pentru tine. Dar este realist?

Poate ție îți place cineva, dar nu îi accepți invitația în oraș ori rupi relația întrucât persoana respectivă nu se încadrează în standardele părinților sau prietenilor tăi.

Dar tu, tu ce vrei? Te face fericită, îți place el ca om și cum se poartă cu tine? Asta contează, părerea ta!

Nu părinții sau prietenii trăiesc cu el, ci tu. Iar dacă pe hârtie pare perfect, dar în realitate nu te face fericită, crezi că ești mai câștigată?

Nu ieși din zona de confort

E bine și cald în zona de confort, nu degeaba se cheamă așa. Însă oamenii care au realizat lucruri în viață nu au stat în zona de confort.

Extrapolează asta și la nivel de relații și socializare. Mergi în locuri noi, încearcă experiențe noi, salută-l tu prima pe bărbatul care îți place, intră cu el în vorbă, ce ai de pierdut?

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton