La mulți ani, Céline Dion! Artista cu cea mai frumoasă și mai tristă poveste de dragoste a împlinit 50 de ani!

 Oana Pantazi
.

La 50 de ani, Céline Dion este una dintre cele mai mari cântărețe ale lumii și o femeie cu o poveste de viață impresionantă. A trăit intens, a iubit imens și a suferit pe măsură, însă, când intră în scenă, milioanele de fani îi dau de fiecare dată puterea să meargă mai departe, răsplătind-o pentru dedicarea ei cu aplauze nesfârșite. La mulți ani, Céline Dion!

 

După dispariția soțului său, René Angélil, singura rațiune de a fi a lui Céline Dion au devenit cei trei copii ai lor. Dragostea pentru ei a ajutat-o să meargă mai departe… Între Céline Dion şi René Angélil a fost o diferență de 26 de ani, însă cei doi au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste până ce… moartea i-a despărțit. În 1993, cântăreața îi dedica melodia „The Power of Love' bărbatului de care se îndrăgostise, iar un an mai târziu René îi devenea soț. Céline și René s-au căsătorit în anul 1994, dar se cunoșteau de mulți ani, relația lor fiind inițial un profesională (René s-a ocupat de cariera lui Céline încă de pe vremea când aceasta era doar o adolescentă) și au avut împreună 3 copii: René-Charles (17) și gemenii Eddy şi Nelson (7).

 

Deși soțul ei a fost diagnosticat cu cancer cu trei ani înainte de nașterea primului lor fiu, Céline i-a fost permanent alături și l-a ajutat să țină boala sub control. După nașterea gemenilor, René s-a îmbolnăvit din nou, însă de data asta soarta le-a fost potrivnică… Când soțul ei era grav bolnav, în 2015, Céline a urcat din nou pe scenă, pentru a-i îndeplini ultima dorință: Nu am vrut să revin pe scenă. Nu aveam nevoie de asta. Să nu mă înțelegeți greșit, iubesc să cânt și îmi iubesc publicul, însă, în această perioadă, chiar aveam alte priorități. René a fost cel care a insistat ca eu să mă întorc pe scenă. Când o să mă lovească tragedia, o să mă lovească. Cel mai important job al meu este să-l fac pe soțul meu să înțeleagă că noi o sa fim bine. O să am grijă de copiii noștri. El o să ne privească și o sa aibă grijă de noi dintr-un alt loc', spunea Céline la întoarcerea ei pe scena Caesars Palace, din Las Vegas.

 

Și Céline s-a ținut de cuvânt. A avut grijă de cei trei fii ai lor, care au crescut frumos, iar cel mai mare dintre ei, René-Charles, care a împlinit recent 17 ani, a început să-i semene artistei tot mai bine. Mai mult, Céline s-a reinventat, lansându-și propria colecție de haine, dar și o linie de accesorii, în colaborare cu Bugatti. Din păcate însă, artista a trebuit să-și amâne concertele până pe data de 18 aprilie, ca urmare a unei probleme de sănătate, din cauza căreia riscă să-și piardă auzul, dar suntem siguri că până atunci va fi din nou pe scenă, fiindcă Céline Dion nu și-a dezamăgit niciodată fanii!

Vă invităm să urmăriți o galerie foto inedită cu Céline Dion în ținute cool și cu un aer extrem de fresh și tineresc!

Céline Dion și fiul ei cel mare, René Charles (17 ani)Céline Dion și fiul ei cel mare, René Charles (17 ani)

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton