Cum se îmbracă vedetele la evenimente mondene? Corina Bud a atras atenția cu ținuta ei extravagantă!

.

Ce ținute aleg vedetele la început de primăvară? Unele preferă outfit-urile comode, lejere, în timp ce altele optează pentru ținute sofisticate. Din cea de-a doua categorie face parte și Corina, cea care a atras toate privirile la ultimul eveniment organizat de Top Line, zilele trecute. 

 

Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie Dermacte în cadrul unui eveniment la care au participat Cyrille Therme – head of export si Joelle Salvador Sime – Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, vedete, reprezentanți Mass Media, bloggeri și influenceri. Corina, Lili Sandu, Carmen Bruma, Adina Halas, Carmen Negoiță, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Giulia Anghelescu, Ellie White, Irina Mohora, Diana Bart, Cristina Cioran, Cristina Mihaela Dorobanțu s-au numărat printre persoanele publice care au aflat în premieră despre eficiența noilor produse Academie, destinate uzului profesional în saloane și clinici, precum și acasă.

Că vedetele prezente la eveniment sunt pasionate de produsele pentru îngrijirea pielii, asta știm deja. Dar noi ne-am îndreptat atenția și către outfit-urile pe care le-au afișat. Ce am observat? Jeanșii și încălțările sport rămân printre preferatele vedetelor și-n acest sezon. Dar nu numai! De departe, ținuta care ne-a atras atenția a fost cea purtată de Corina Bud, un mix extrem de îndrăzneț, greu de controlat pentru o persoană care nu are o fire excentrică, așa cum este ea. Vă invităm să priviți galeria foto pentru a vedea outfit-urile alese de vedetele prezente la evenimentul Top Line, dacă încă sunteți în căutare de inpirație acum, că și-a intrat și primăvara în drepturi.

 

 

FOTO: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton