Fiica lui Mihai Gâdea a luat BAC-ul și pleacă la facultate în străinătate: "Sunt un tată fericit!"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Gâdea a trecut prin mari emoții în această perioadă pentru că fiica lui a terminat liceul și a susținut examenul de Bacalaureat. Vedeta Antena 3 nu s-a temut nici o secundă că Maisha Karina nu va trece acest examen important, dar acum că totul s-a terminat cu bine, toată lumea poate răsufla ușurată. Karina a ales o facultate din străinătate pe mai departe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Gâdea este foarte încântat că fiica lui a trecut cu bine peste „examenul maturității” și că a fost deja acceptată la o universitate de prestigiu din străinătate. Karina a fost dintotdeauna un copil studios, dar acest lucru nu a scutit familia de emoțiile pe care le implică examenul de Bacalaureat.

3-243-24

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale', a declarat Mihai Gâdea pentru impact.ro despre succesul fiicei de la Bacalaureat.

Totodată, el a mai menționat că fiica Karina Maisha a fost deja acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business.

La cei aproape 19 ani, Karina are drept pasiuni muzica și fotografia și apropiații se așteptau ca adolescenta să urmeze o facultate de profil. Însă, fiica lui Mihai Gâdea s-a orientat spre altă zonă, spre bucuria părinților lui, potrivit voxbiz.ro.

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez'

Citește și: Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani:

Karina Gâdea iubește muzica

Fiica lui Mihai Gâdea a debutat în duet cu prietena ei, Eva Sarah, piesa interpretată de cele două numindu-se „Voi aștepta”.

În 2016, Karina a filmat un videoclip la Poiana Brasov, interpretând piesa „Somewhere only we know’, a trupei Keane.

Succesul nu s-a lăsat așteptat, fiica lui Mihai Gâdea fiind lăudată pentru interpretarea plină de sensibilitate.

Cum feedback-urile de la fani sunt foarte bune, Maisha Karina a mai înregistrat două coveruri – „Ordinary world’ și ‘Somewhere only we know’ – și suntem convinși că, în scurt timp, vom mai auzi de ea.

Mihai Gâdea este foarte discret cu viața privată

Mihai Gâdea (44) este căsătorit cu Agatha Kundri (39), de mai bine de 19 ani. Soția realizatorului de emisiuni este de profesie sociolog și este pasionată de sport. Agatha Kundri practică triatlonul (înot, ciclism și atletism) și deține o grădiniță cu program afterschool.

Agatha Kundri este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004, iar acum este sociolog. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 16 ani, când fiica lor avea trei ani.

Agatha participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe trei discipline: înot, bicicleta și alergare și deține o gradiniță cu program afterschool, înființată în 2011.

La un moment dat, se afirma, în spațiul public că și Mihai Gâdea este pastor, însă vedeta Antena 3 a infirmat acest lucru: „Nu sunt pastor şi-mi pare rău că nu sunt. Mi-aş fi dorit să fiu. (….) Nu pot să fiu stânjenit pentru că tatăl meu este pastor. Faţă de părinţii mei am toată preţuirea„.

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton