Cum se îmbracă Andreea Esca, de fapt, la Știrile PRO TV. S-a pozat și a arătat ce poartă de la brâu în jos

 Mirea Roxana
.

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi și chiar este un nume de referință pentru știrile din România. Aceasta apare la televizor mereu aranjată și elegantă, însă, recent, le-a arătat fanilor ei ce poartă de la brâu în jos, adică ce nu se vede pe micile ecrane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a purtat, vineri, în timp ce prezenta știrile de seară de la Pro TV un frumos sacou verde smarald. În plus, chipul îi era încadrat de bucle lejere, blonde. Totuși, ce nu știu telespectatorii este că sacoul era, de fapt, o rochie, iar de la brâu în jos, Andreea Esca nu purta dresuri și pantofi cu toc, așa cum mulți s-ar fi așteptat probabil.

an1-8an1-8

Ei bine, Andreea Esca era îmbrăcată pe jumătate elegant și pe jumătate sport. În partea de joc, vedeta purta o pereche de pantaloni sport, gri cu buline albe și adidași comozi. Prin urmare și prezentatorii de știri vor să se simtă cât mai comod la locul de muncă. „În culise, fără secrete', a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei în care le-a dezvăluit fanilor ce poartă la pupitrul știrilor de la Pro TV.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV.Avea 19 ani și era brunetă

Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu”

Citește și: Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său.Chiar și Pepe i-a dat like

Citește și: Anda Adam, surprinsă într-o ipostază care întărește zvonurile divorțului.Un bărbat a strâns-o în brațe și i-a pus mâna pe sâni

Ce poartă Andreea Esca de la brâu în jos la pupitrul știrilor

Poate, mulți oameni intuiau că prezentatorii TV sunt îmbrăcați elegant doar de la brâu în sus, adică doar cât se vede la televizor. Andreea Esca le-a confirmat bănuielile după ce a publicat fotografia respectivă pe Instagram. Fanii acesteia au apreciat sinceritatea ei, iar o parte dintre internauți s-au și amuzat. 

„Eram sigur ca de la brâu in jos poți sa ai si pantaloni scurti', „Mereu ți-am admirat naturalețea. Cred că de la adidași se… trage', „Mereu m-am intrebat ce se poarta sub pupitrul stirilor!', „Te admir mult Andreea Esca! O doamna foarte inteligenta, cu umor, rafinitate, cu asa de toate! Inspiratie si bun exemplu de urmat' sau „Ești prea tare! Te ador!', sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă din partea urmăritorilor ei.

De ce nu își schimbă Andreea Esca tunsoarea

Andreea Esca nu s-a schimbat pre mult de-a lungul anilor. Coafura sa a devenit un adevărat statement: este aceeași încă din 1995. Motivul? Prezentatoarea a declarat pentru revista „Be Blue Air Magazine’ că există anumite clauze contractuale cu PRO TV care nu-i permit acest lucru. A avut ocazia de a-și schimba culoarea părului, însă nu și tunsoarea.

Imaginea prezentatoarei TV este direct asociată cu postul unde a devenit cunoscută, însă din 1995. Atunci a spus pentru prima oară „Bună seara, Romania! Bună seara, București!’.

Totuși, conform spuselor sale, aceasta nu ar fi împotriva unei schimbări de look mai încolo: „Cine stie, poate că la 70 de ani voi fi o excentrică doamnă în vârstă cu părul lung’, a precizat ea, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton