La 83 de ani, Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cine va moșteni averea de 2 milioane de euro, multe case și terenuri

 Dumba Gabriela
.

În vârstă de 83 de ani, Maria Ciobanu a decis să se retragă din activitate și și-a făcut deja testamentul. Artista de muzică populară are o avere uriașă, care cuprinde 2 milioane de euro, multe case în România și America, terenuri și bjuterii de peste 100.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu se află în America, acolo unde este îngrijită de fiul său, Ionuț Dolănescu și, chiar dacă în vară s-a zvonit că are probleme de sănătate, familia artistei de muzică populară a infirmat zvonurile. Ionuț Dolănescu a spus că mama lui se simte bine, are probleme specifice vârstei înainte, nimic grav.

'Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani. Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede', a spus Maria Ciobanu într-un interviu pentru Antena Stars.

Cui a lăsat Maria Ciobanu averea sa uriașă

Maria Ciobanu a decis să se retragă din activitate după 60 de ani pe scenă și și-a pregătit deja testamentul, împărțindu-și averea între copii și nepoți. Interpreta de muzică populară deține o avere de 2 milioane de euro, dar și trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri și bijuterii de peste 100.000 euro.

Astfel, Ionuț Dolănescu va rămâne cu locuința din America, în timp ce bijuteriile vor merge la surorile lui, Leontina și Camelia, cu condiția ca fetele să nu le vândă după decesul său.

Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă.', au declarat câțiva apropiați pentru playtech.ro.

Cât despre apartamente, Maria Ciobanu a decis să le împartă între nepoți, la fel ca și drepturile pentru piesele care au făcut furori de-a lungul anilor.

Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe', mai susțin apropiații pentru sursa citată.

Fratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarațiiFratele Mariei Ciobanu și sora lui Ion Dolănescu au murit în aceeași zi. Primele declarații

Ionuț Dolănescu are probleme cu moștenirile de la tatăl lui

În primăvară, Ionuț Dolănescu a fost dat în judecată de Primăria Capitalei, care încearcă să recupereze niște imobile acordate, printr-o hotărâre judecătorească, artistului. Nemulțumiți de decizia instanței, reprezentanții primăriei au atacat hotărârea dată de Tribunalul București, așa că, acum, scandalul se mută la Curtea de Apel București.

'Admite cererea. Constată că reclamantul este proprietarul imobilului teren în suprafaţă de 212 mp situat în Bucureşti, sector 2, str… identificat conform Planului de amplasament şi delimitare a imobilului anexă la raportul de expertiză întocmit de expert Chiriţoiu Marian între punctele 1-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-4-3-2 cu următoarele vecinătăţi: la nord imobil din str. … nr. 18-NC 226316 pe o lungime de 0,449 m între punctele 12-13; la est – NC 216408 – parcarea din str. … pe o lungime de 6,213 m între punctele 13-14; la sud-rest de imobil din str. … nr. 13 pe o lungime cumulată de 23,356 m între punctele 14-15-16-17-18-19-20-21-4; la vest – imobil din str. … nr. 12-NC236750 pe o lungime cumulată de 13,903 m între punctele 4-3-2-1 prin uzucapiune. Constată că reclamantul este proprietarul prin accesiune imobiliară asupra construcţiei reprezentând un foişor în suprafaţă de 18 mp situat pe terenul în suprafaţă de 212 mp situat în Bucureşti, sector 2, str. … nr. 13', este sentința dată de tribunal.

Citeste si: Secretul întunecat al Mariei Ciobanu, care o urmărește și la 82 de ani. Cel mai trist moment din căsnicia ei cu Ion Dolănescu

Ionuţ Dolănescu s-a judecat ani la rând cu fratele său, Dragoş

Mărul discordiei între frații Dolănescu a fost averea lăsată de tatăl lor, regretatul interpret Ion Dolănescu. În cadrul procesului respectiv s-a stabilit ca Ionuţ să devină proprietarul vilei din Strada Caimatei.

Conform evaluării efectuate de expertul instanţei, aceasta se ridica la o valoare de peste 400.000 de euro. Ionuţ a ţinut foarte mult să obţină locuinţa, deoarece aici şi-a trăit tatăl său ultimele clipe din viaţă. Dragoş Dolănescu a devenit proprietarul unei alte vile, cea din Sinaia. Aceasta a fost evaluată la 290.000 de euro.

Pe lângă locuinţă, el a intrat în posesia mai multor terenuri din Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa. Totodată, Dragoş a primit o mică parte din locuinţa situată pe strada Hagi Dina, din Bucureşti.

Citește și: Ionuț Dolănescu nu ține cont de restricții când vine vorba de mama lui! Artistul a petrecut Paștele în România, alături de Maria Ciobanu și familia lui

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton