Luminița Anghel, confesiuni neașteptate despre cele două divorțuri: "A fost ca o eliberare de o povară". Ce spune despre a treia căsnicie

 Cica Cristina
.

Lumința Anghel a trecut prin două divorțuri, însă de câțiva ani buni artista pare că și-a găsit liniștea și fericirea. Solista s-a deschis și a vorbit despre cele două căsnicii eșuate, dar și despre mariajul actual!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel încearcă să fie cât se poate de discretă, ținându-și viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate că a fost mult timp în lumina reflectoarelor din pricina scandalului cu fiul său adoptiv, David Pușcaș, acum lucrurile par să se fi așezat și între ei.

Luminița Anghel: „Nu eram compatibili la absolut nimic”

Luminița Anghel a avut mult de suferit de-a lungul timpului, dat fiind că a trecut prin două divorțuri. Dacă a evitat subiectul până la acest moment, vedeta a spus acum de ce nu au funcționat cele două căsnicii.

Citește și: DIETA cu care Luminiţa Anghel a slăbit 35 de kg.Cântăreaţa a apelat la un truc foarte simplu

'Pentru că am fost cerută de nevasta de asta am acceptat prima dată. Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost o pasiune de moment, nu ne-am potrivit deloc, nici nu ne-am cunoscut bine, nu eram compatibili la absolut nimic. Așa a fost si în prima căsătorie și la a doua, când am fost împreună cinci ani. Nu m-am grăbit să iau o decizie, am dus mult, mă gândeam mai mult la ei din jurul meu, decât la mine, plus că exista și un copil adoptat. Dar când am zis 'stop joc', am umplut mașina și am plecat. A fost ca o eliberare de o povară', a povestit Luminița Anghel la Vorbește Lumea.

Citește și: Luminița Anghel, mesaj neașteptat de la fiul ei, David Pușcaș.S-au războit ani de zile, dar tânărul nu a uitat de ziua mamei lui!

Luminita-Anghel-1Luminita-Anghel-1

Luminița Anghel a aniversat 9 ani de căsnicie

După două căsnicii eșuate, însă, Luminița Anghel nu s-a închis în fața dragostei și se pare că și-a găsit jumătatea ideală. Se pare că a treia oară a fost cu noroc, dat fiind că vedeta susține că lucrurile merg bine între ea și actualul soț, iar de curând au împlinit 9 ani de căsnicie.

'Dar a treia e cu noroc, am împlinit 9 ani pe 7 octombrie, de ziua mea, Trăim într-o armonie froarte frumoasă, departe de lume. Ne-am retras din lumea asta care încearcă să ne dezechilibreze armonia. De data asta ne-am îndrăgostit. Am fost prima dată prieteni și apoi ne-am îndrăgostit, dar a apărut și Filip, foarte devreme. Eram de foarte puțin timp cu soțul meu, dar eram matură, la 42 de ani. Acum noi considerăm că e cu noroc, că și el e la a treia căsnicie, după două divorțuri', a mai transmis Luminița Anghel.

Citește și: Luminița Anghel, despre începuturi:'Primele rochii erau concepute de mine şi făcute de o croitoreasă din Berceni'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton