La 54 de ani și după trei divorțuri, Halle Berry iubește din nou! Cine este iubitul tinerel al actriței

 Dumba Gabriela
.

Halle Berry crede, din nou, în dragoste, iar bărbatul care a făcut-o să simtă fluturași în stomac la 54 de ani este un cântăreț cu patru ani mai mic, despre care apropiații cuplului susțin că este un tip extraordinar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu trei căsnicii eșuate la activ, Halle Berry nu mai credea în dragoste până l-a întâlnit pe Van Hunt, un artist mai mic decât ea, care i-a redat încrederea în ea.

Presa străină nu știe când s-au cunoscut cei doi și când au început relația, dar începând din vară, au tot apărut poze cu Halle Berry pe conturile lui de socializare. 'Oficializarea' relației s-a făcut la finele lunii septembrie, când amândoi au postat aceeași fotografie, cu ei împreună, purtând măști, potrivit libertateapentrufemei.ro.

De atunci, au tot postat fotografii împreună, cele mai recente fiind de la Halloween.

A avut câteva experiențe negative în dragoste, dar Van a învățat-o să iubească din nou și să se iubească pe ea însăși. Este un bărbat minunat, care are grijă de ea, iar între ei există o chimie extrem de puternică', a declarat o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly.

poza-cu-care-si-au-oficializat-relatiapoza-cu-care-si-au-oficializat-relatia

Halle Berry a fost căsătorită de trei ori

Actrița are la activ trei căsnicii eșuate. A fost măritată cu Eric Justice timp de 4 ani, până în 1997, apoi în 2001 a făcut nunta cu Eric Benet. Au divorțat tot după patru ani. Cu Olivier Martinez s-a căsătorit în 2013, iar divorțul a venit după trei ani. Halle Berry are doi copii: pe Nahla și Maceo.

După divorțul de Olivier Martinez, Halle a părut decisă să ia lucrurile mai ușor, cu atât mai mult cu cât toate relațiile din viața ei au eșuat. „Ca femei, ne căsătorim cu gândul că o să dureze pentru totdeauna și că acesta este prințul nostru pe un cal strălucitor. Asta m-au învățat basmele încă din copilărie… și acum sunt împotriva basmelor într-un fel. M-am simțit des responsabilă și vinovată. Am fost foarte îndurerată și chinuită’, spunea Halle, cu amărăciune.

Jumătate de an mai târziu, însă, deja apăruseră zvonuri cu privire la înfiriparea unei relații între actriță și producătorul englez Alexander Grant (38), cunoscut și ca Alex da Kid. Cinci luni mai târziu, Halle a fost cea care a pus punct legăturii deoarece, cântărind lucrurile în perspectivă, a decis că această relație nu e pentru ea. „Este mult mai fericită acum’, a declarat o sursa, completând: Încă de când s-a despărțit de fostul, Olivier, a fost mult mai precaută în privința persoanelor pe care a ales să le primească în viața ei și în proximitatea copiilor săi. Pe scurt, Halle a decis că Alex trebuia să plece’.

Citește și:

Adevărul despre poveştile de iubire ale lui Halle Berry. Ce spune unul dintre foştii soţi ai actriţei

Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, la spital în Turcia! De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor: „Mă resimt”

Dieta ținută de Halle Berry, la 54 de ani

Halle Berry a fost diagnosticată încă de la o vârstă fragedă cu un diagnostic „greu de digerat'. La 19 ani i s-a spus că are diabet, iar de atunci a trebuit să-și schimbe total viața, astfel încât să reușească să țină boala în frâu. Cum orice rău spre bine e, actrița a adoptat un stil de viață mai sănătos, care o ajută și astăzi să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Vedeta din James Bond a renunţat complet la zahăr, fructe şi la pâine, însă nu a ales nicidecum calea înfometării. Halle Berry a declarat că are patru mese pe zi, iar de la masă nu lipsesc legumele și nici carnea.

„Prin dieta pe care am adoptat-o am ales să-mi gestionez diabetul. Încerc să mănânc patru mese mici pe zi. Îmi place să mă simt puternică şi sănătoasă', a spus câștigătoarea premiului Oscar pentru performața din Monsters Ball, pentru Women & Home South Africa.

Un alt secret al vedetei ar fi că are grijă să se hidrateze foarte bine: bea multă apă, mai ales pentru senzația de sațietate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton