Fostul principe Nicolae, primele declarații după nașterea fetiței sale. Cât de mult i s-a schimbat viața și când va avea loc botezul

 Cica Cristina
.

Alina Binder a născut weekendul trecut o fetiță perfect sănătoasă! Fostul principe Nicolae a făcut primele declarații despre cât de mult i s-a schimbat viața după venirea micuței pe lume!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Binder și nepoul Regelui Mihai au ținut mult timp secret detalii despre bebelușul care a venit pe lume săptămâna trecută. După ce partenera sa a născut, fostul principe Nicolae a anunțat nu doar sexul bebelușului, ci și numele pe care fetița lor îl va primi: Maria-Alexandra.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile’, s-a arătat într-un document oficial, postat de fostul pricipe Nicolae.

Viața li s-a schimbat la 180 de grade, iar Nicolae al României a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. În primul rând, a ținut să sublinieze bucuria enormă pe care o simte și despre care spune că nici măcar nu poate fi rezumată în cuvinte și cât de mândru este de soția lui, Alina Binder.

Fostul principe Nicolae: „În această perioadă stăm în Bucureşti”

În ceea ce o privește pe micuță, momentan este cuminte și nu le dă bătăi de cap prea mari părinților:

„Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte. Avem noroc (Râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti.

Fostul-principe-Nicolae-1Fostul-principe-Nicolae-1

Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată. Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi”, a spus fostul principe Nicolae ]ntr-un interviu acordat Adevărul.

Cum au ales Nicolae al României și Alina Binder numele fetiței lor

Cei doi proaspeți părinți se ocupă exclusiv de creșterea micuței și s-au adaptat extrem de bine până la acest moment.

Citește și: Alina Binder a născut o fetiță. Fostul principe Nicolae a devenit tată:'Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește'

Citește și: Unde a dus-o fostul Principe Nicolae pe Alina Binder pentru a-i cere mâna:'Este locul meu preferat din lume!'

Citește și: Cum și de ce a fost trădat Alex Bodi de fosta soție.Iulia Sălăgean se împrietenise cu Bianca Drăgușanu și încă trăia din banii lui

Citește și: Bianca Drăgușanu a semnat un contract cu un post TV și promite dezvăluiri incendiare:„O să vin cu dovezi și o să distrug'

Fostul principe Nicolae a precizat și cum au ales numele fetiței lor: „În primul rând am vrut să aibă nume ce ne plac nouă. Am făcut fiecare dintre noi o listă şi pe ambele liste au apărut numele Alexandra şi Maria. A fost într-un fel o coincidenţă specială că Maria a fost regina României. Pe soţia mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătuşa mea are şi prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe naşa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra. Plus că a mai fost principesa Ileana care şi-a luat numele monastic Maica Alexandra”.

Când va avea loc botezul fetiței

Fostul principe Nicolae a vorbit și despre botezul fetiței sale, care ar urma să aibă loc anul viitor. Momentan, proaspeții părinți nu au decis dacă evenimentul va avea loc la Curtea de Argeș sau la Sinaia.

„Trebuie să vedem cum va fi situaţia în perioada următoare în România. Este o perioadă dificilă, cu destule restricţii. Botezul va fi cu siguranţă anul viitor. Nu am decis deocamdată dacă botezul va fi la Curtea de Argeş sau Sinaia. Nu am apucat să vorbim nici cu arhiepiscopul Calinic, nu am mai plecat din Bucureşti de mult timp”, a conchis fostul principe Nicolae.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton