La 45 de ani, Jennifer Connelly îşi acceptă vârsta

 Florentina Liutic
.

Actriţa Jennifer Connelly va împlini în luna decembrie 45 de ani şi este perfect împăcată cu trecerea timpului şi cu faptul că îmbătrâneşte.

 

Jennifer este mândră de ridurile sale care au o istorie şi nu ar recurge sub nicio formă la operaţiile estetice într-o perioadă când multe vedete de la Hollywood se află într-o cursă nebună pentru tinereţea fară bătrâneţe.

 

„E trist să asociezi frumuseţea femeilor cu vârsta', a mărturisit actriţa în paginile revistei More. „Este atât de dificil pentru mulţi dintre noi să acceptăm că şi femeile în vârstă sunt frumoase si cu atat mai greu sa acceptam asta cand vine vorba despre noi. Eu nu vreau să şterg povestea de pe faţa mea… Nu judec, fiecare femeie face ceea ce doreşte. Dar pentru mine e mai important să văd persoana.'

 

Jennifer este căsătorită cu actorul britanic Paul Bettany, cei doi având împreună doi copii. Potrivit sotului ei, Jennifer are o frumusetea naturala. „Jennifer este de o frumusete naturala si nu face niciun efort in acest sens. Cei doi copii ai nostri petrec mai mult timp in baie, dimineata, decat ea. Presiunea de a fi seducatoare nu a apasat-o niciodata”.

 

Recent, cei doi au lucrat impreuna la drama „Shelter” in care Jennifer interpreteaza o toxicomana care isi abandoneaza copilul.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton