Chris Rock va prezenta Gala Oscar 2016

 Florentina Liutic
.

Academia americană de film a anunţat că actorul Chris Rock va fi prezentatorul celei de-a 88-a ediţi a Premiilor Oscar, el succedându-i astfel lui Neil Patrick Harris.

 

chris rock

 

Talentatul actor se află pentru a doua oară în această postură, prima sa experienţa pe scena Oscarurilor datând din 2005. „Uitați-vă cine s-a întors”, a scris pe Twitter comediantul în vârstă de 50 de ani,

 

Chris Rock este recunoscut pentru talentul său de actor de stand-up comedy, dar şi pentru prestaţia din emisiunea Saturday Night Live.

 

„Chris Rock a făcut de toate: este umorist, actor, scenarist, producător, realizator de filme și de documentare… Va fi un prezentator fenomenal”, au spus producătorii galei, David Hill și Reginald Hudlin.

 

Câştigător a 4 premii Emmy, Chris Rock joacă în prezent în serialul „Empire', care urmăreşte povestea unei familii din industria muzicală.

 

Printre filmele favorite ale ediţiei de anul viitor a Premiilor Oscar se află pentru moment „N.W.A. – Straight Outta Compton', „Joy' cu Jennifer Lopez, „The Revenant cu Leonardo DiCaprio, „The Danish Girl', cu Eddie Redmayne, dar şi „Demolition' cu Jake Gyllenhaal.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton