La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv străbunic din Cetatea Filmului

Recent, unul dintre nepoții celebrului actor a postat în social media o fotografie înduioșătoare, alb negru, ce pare o predare de ștafetă între generații. La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv străbunic din cetatea filmului.

Kirk Douglas a împlinit 101 ani în decembrie.

Kirk Douglas a împlinit 101 ani în decembrie.

La 101 ani, vârstă la care unii nu îndrăznesc nici să viseze, Kirk Douglas e încă „verde', iar asta a putut vedea toată lumea acum ceva vreme, când nepotul său Dylan Douglas (fiul lui Michael Douglas și al lui Catherine Zeta-Jones) a postat pe Instagram fotografii de la aniversarea bunicului său. Actorul are patru fii, cinci nepoți și recent a devenit și străbunicul micuței Lua Izzy, care acum are 8 luni. La cât de bine se ține – lucru confirmat chiar de el, care declară că e sănătos tun – nu ne îndoim că va participa și la aniversările strănepoților mulți ani de acum înainte.

Kirk, Anne și copiii lor

Kirk, Anne și copiii lor

Soția lui Kirk Douglas are 98 de ani!

Cel mai impresionant este însă, cu siguranță, faptul că Douglas, la 101 ani, încă o are alături pe soția sa, Anne, în vârstă de 98 de ani. Anne este cea de a doua soție a celui ce a fost un adevărat sex simbol al Hollywood-ului, cei doi fiind împreună de nu mai puțin de 64 de ani. Înainte de ea, Kirk Douglas a fost căsătorit, din 1943 până în 1954, cu Diana Hill, care i-a dăruit doi fii lui Kirk (unul dintre ei fiind Michael Douglas), însă cei doi s-au despărțit din cauza infidelității lui Kirk, care a fost un adevărat donjuan la viața lui, fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din Cetatea Filmului. Acum, pe faimosul actor l-a oprit, probabil, vârsta, iar soția lui e în sfârșit recompensată pentru faptul că i-a fost alături atâția ani, cu bune, și cu rele. Cei doi au o familie frumoasă și multe amintiri de transmis nepoților și strănepoților. Cel puțin starului din „Spartacus' i-ar trebui ani de zile ca să povestească doar despre cele 90 de filme în care a jucat, darmite despre aventurile sale galante…

Kirk Douglas și Lua Izzy, strănepoata lui

Kirk Douglas și Lua Izzy, strănepoata lui

Prima strănepoată a lui Kirk Douglas are 8 luni

Recent, nepotul său Cameron și-a surprins fiica și bunicul într-un instantaneu care ar putea face istorie. De fapt, chiar este istorie, fiindcă surprinde mai bine de 100 de ani de viață. Kirk Douglas și micuța Lua Izzy, prima strănepoată a actorului, în vârstă de doar opt luni, par să se simtă extraordinar împreună, expresivitatea fiind dată atât de chipurile celor doi – bătrân și copil –, cât și de faptul că fotografia este alb-negru. Fetița, așezată în genunchi, întinde mânuța spre străbunicul său, ca într-o predare virtuală de ștafetă între generații, iar acesta îi vine în întâmpinare cu mâinile întinse la rândul său. O imagine mai mult decât impresionantă, pe care Cameron a intitulat-o, simplu, LOVE. Orice alte cuvinte sunt de prisos…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton