Kyra Sedgwick și Kevin Bacon au împlinit 30 de ani de căsnicie. Care este secretul relației lor longevive

Actorii Kyra Sedgwick și Kevin Bacon au împlinit 30 de ani de căsnicie, un record pentru Hollywood și nu numai. Secretul relației lor a fost dezvăluit de celebrul actor și este unul extrem de simplu…

Kyra Sedgwick și Kevin Bacon au împlinit 30 de ani de căsnicie.

Kyra Sedgwick și Kevin Bacon au împlinit 30 de ani de căsnicie.

Recent, Kyra Sedgwick și Kevin Bacon au împlinit 30 de ani de căsnicie, cei doi actori formând unul dintre cele mai longevive, mai simpatice și mai invidiate cupluri din Cetatea Filmului. Ziua de 4 septembrie este una foarte importantă pentru ei, în anul 1988 aceștia unindu-și destinele. Cuplul are doi copii – Sosie (26) și Travis (29) –, iar acum își trăiește, după câte se pare a doua tinerețe. Cum o asemenea cifră rotundă nu putea rămâne nemarcată, Kira și Kevin au făcut-o în stilul propriu, surprinzându-și fanii de pe Instagram cu o… cântare. Cei doi soți au interpretat în duet piesa To Love Somebody', a formației Bee Gees, acompaniindu-se la ukule. Kevin a postat și un comentariu, pentru care fanele lui îl vor iubi și mai mult: 30 de ani cu aceasă femeie minunată. Ea este muzica din viața mea'. Mai e nevoie să spunem cu cât drag se priveau cei doi (încă la fel de) îndrăgostiți în timp ce cântau?

 

View this post on Instagram

 

30 years with this amazing woman. She is the music in my life. #luckyguy #tolovesomebody #beegees @kikkosedg

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on


„Nu asculta sfaturile celebrităților!”

La scurt timp după aceea, Kevin (60) a mai postat o fotografie cu Kyra (53) pozând în deșertul Utah, într-un loc ce semăna foarte bine cu Amangiri, un resort de lux, ceea ce înseamnă că cei doi au sărbătorit cum se cuvine momentul. Kyra nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a postat și ea, pe pagina ei de socializare, o fotografie cu ei doi în care li se citește fericirea pe chip. 30 de ani (ieri). O doamnă norocoasă', a scris actrița. Și, într-adevăr, cu un asemenea soț se poate considera norocoasă, ceea ce este valabil și  pentru Kevin.

Permanent zâmbitori, glumind și ținându-se de mână, nu doar la evenimentele unde sunt fotografiați, ci și pe stradă, Kevin și Kyra se simt perfect unul cu celălalt și nu par a se plictisi niciodată împreună. Când i-a fost cerut un sfat, în timpul show-ului Entertainment Tonight, Bacon a replicat: „Orice ai face, nu asculta sfaturile celebrităților despre cum să rămâi căsătorit. Ăsta este secretul meu'. Câțiva ani mai târziu, la o altă emisiune, Kyra a avut un discurs aproape identic: „Întotdeauna am crezut că secretul unui mariaj fericit este să nu primești sfaturi de la celebrități despre căsătorie'. Cu toate acestea, ei doi sunt, probabil, celebritățile cele mai îndreptățite să dea sfaturi în această privință…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton