Ariana Grande are atacuri de anxietate şi izbucneşte des în plâns. Care e cauza

 Pirvu Cristina
.

La cei 1,53 metri ai săi, Ariana Grande (25) a avut o vară la înălțime. Nu doar că a dat lovitura cu noul ei album și tocmai a bifat un premiu la MTV Video Music Awards, dar s-a îndrăgostit atât de tare, că o lună cu noul iubit i-a fost de ajuns pentru a spune „da. Anul trecut pe vremea asta, însă, viața ei nu era chiar lapte și miere.

IUBIREA PE REPEDE-NAINTE


Ariana Grande este pe val în această perioadă. O dată pentru că noul ei album, „Sweetener, înregistrează un succes considerabil, apoi pentru că și-a întâlnit sufletul-pereche, în persoana lui Pete Davidson, un comedian de 24 de ani. Povestea lor, începută în luna mai, a trecut la nivelul următor după numai câteva săptămâni, când Pete a cerut-o în căsătorie pe artistă. Umblă vorba că cei doi și-au părăsit partenerii pentru a fi împreună. Ariana avea o relație de patru ani cu rapperul Mac Miller, iar din social media povestea lor părea perfectă. După tragedia din Manchester, când 22 de oameni au căzut victimele unui atac terorist în timpul unui concert de-al ei, rapperul și-a anulat toate angajamentele pentru a-și susține iubita devastată. Se pare că vedeta trăia o relație toxică, în final, Mac fiind dependent de droguri. Dar și despre Pete, care și-ar fi părăsit, de asemenea, iubita pentru relația cu Ariana, circulă vești similare, ce includ dependența de droguri și tulburare de personalitate borderline. În orice caz, la MTV Video Music Awards, unde artista a câștigat premiul Best Pop Video (n.r. la piesa „No Tears Left To Cry), cei doi păreau extrem de îndrăgostiți.

TIMPUL (NU) VINDECĂ TOT

La un an și jumătate de la tragedia din Manchester, când o bombă a ucis 22 de oameni și rănit peste 130 la finalul unui concert de-al său, Ariana nu-și poate reveni. Artista a rămas cu atacuri de anxietate și izbucnește în plâns ori de câte ori cineva îi aduce aminte de atac. Așa cum a fost cazul într-un interviu recent, unde aceasta, vizibil afectată, a declarat: „Muzica ar trebui să fie cel mai pașnic lucru din lume. Probabil de aceea încă mă chinuie amintirea în fiecare zi a vieții mele. Aș fi vrut să fi putut face mai mult. Cu timpul, se presupune că devine mai ușor de suportat, că nu va mai fi așa dureros să vorbesc despre asta, dar eu încă aștept acel moment, îmi e teribil de greu. Ariana a adus un tribut victimelor inclusiv pe noul său album „Sweetener, prin melodia „Get Well Soon.

ITS IN THE HAIR!

Ariana a făcut un adevărat „signature look din coada sa înaltă la care pur și simplu nu renunță aproape niciodată. Există o explicație: artista are părul natural distrus. Așa cum ea însăși a relatat, preferă stilul „ponytail, completat cu meșe, din cauză că, în perioada 2010-2013, rolul său Cat Valentine din serialul „Victorious a obligat-o să-și decoloroze și să-și vopsească părul roșu o dată la două săptămâni. Posibil ca noul iubit și viitor soț să-i fi complimentat pletele, dat fiind că recentele premii MTV, unde s-au afișat împreună pe covorul roșu, au marcat una dintre rarele apariții ale artistei cu părul lăsat liber.

BUCURII ȘI ALERGII

Deși părinții i-au ales numele inspirați fiind de Prințesa Oriana din „Felix Motanul, artista este alergică la pisici. În schimb, are șapte căței pe care îi iubește ca pe ochii din cap: Coco, Cinnamon, Fawkes, Ophelia, Sirius, Strauss și Toulouse, toți salvați. Revenind la alergii, oricât de ciudat ar părea, Arianei îi fac rău bananele și nu poate mânca nici scoici. Iubește, în schimb, căpșunele și este de mulți ani vegetariană.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton