Kylie Minogue - Un turneu controversat

 Revista VIVA
.

Site-ul oficial al cantaretei Kylie Minogue, cea care a fost diagnosticata in urma cu doi ani cu cancer la san, dezminte faptul ca aceasta a renuntat la turneul mondial programat pentru 2008, asa cum a scris recent Daily Mail.

Ziaristii de la Daily Mail au afirmat ca turneul care trebuia sa inceapa in luna iunie a anului 2008 a fost anulat, dupa ce Kylie a acceptat cu strangere de inima decizia medicilor care au sfatuit-o sa nu se expuna unui stres prea mare.

Pe site-ul oficial al vedetei se afirma insa altceva. Turneul nu a fost anulat dintr-un singur motiv: cantareata nu a avut ce sa anuleze din moment ce nu exista nimic programat.

Kylie iubeste mai mult decat orice concertele, cei din stuff-ul sau declarand ca va pleca intr-un nou turneu in viitorul apropiat. Cat despre unde si cand va concerta, nu s-a stabilit inca nimic exact.

Intreaga opinie publica a fost socata cand Kylie anunta in 2005 ca sufera de cancer la san. Si-a anulat atunci concertul „Showgirl' pentru a-l relua un an mai tarziu, reusind sa treaca peste toata aceasta experienta traumatizanta. A strans insa din dinti si a mers mai departe, in prezent medicii fiind extrem de multumiti de starea sanatatii sale.

Iar ca marturie ca a reusit sa treaca peste aceasta perioada grea sta faptul ca a reintrat in studio pentru a inregistra un nou album. „X' este pe punctul de a fi lansat, iar fanii abia asteapta un nou hit. (L.F.)

Foto: www.kylie.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton