De la Julie Andrews la frumoasa venetiana

 Revista VIVA
.
Gratioasa Julie Andrews care purta in filmul Victor Victoria' haine barbatesti a fost muza colectiei toamna-iarna lansata de designerii Stefanel si prezentata la Milano.

In viziunea acestora, femeia se imbraca cu ironie si contrast si isi defineste un stil propriu apeland la suprapunerea de tesaturi si volume in contrast.

Culorile inchise, violetul, verdele, negrul se regasesc in toate colectiile Stefanel, de la tinutele cu influenta military, la hainele care reinterpreteaza tema grunge in cheie folk si vintage retro pana la colectia de haine de seara asupra careia predomina codurile marcii venetiene.

Pentru a pasi cu multa gratie in sezonul toamna-iarna, Stefanel mizeaza pe cizmele care faceau furori in anii 80, sau pe cizme-ciorap elasticizate sau tricotate. In materie de accesorii, Stefanel propune ca must-have geanta in banduliera. Daca veti adauga tinutei si o palarie, indiferent ca veti alege una barbateasca din fetru sau un calpac, cu siguranta veti arata extrem de sic in acest sezon. (L.F.)

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton