Kelis, însărcinată cu al doilea copil

 Ioana Motoc
.

Interpreta melodiei „Milkshake' va deveni din nou mamă, după ce, în 2009, ea l-a adus pe lume pe băiețelul său, Knight.

Kelis arrives to host Marquee Monday at Marquee at the Cosmopolitan in Las Vegas, Nevada on January 24, 2011.Dave Proctor / iPhoto

Kelis și-a surprins fanii atunci când a apărut duminică la festivalul Afropunk din Brooklyn cu burtică de gravidă.

 

Se pare că artista ar vrea să continue activitatea muzicală pe durata întregii sarcini: Este foarte încântată de sarcina sa. Are parte de un extraordinar sprijin din partea familiei și prietenilor. Este într-o stare psihică foarte bună.'

 

Kelis este însărcinată în șapte luni, însă nu se știe încă cine este tatăl copilului. Cântăreața în vârstă de 36 de ani a fost căsătorită în trecut cu Nasir Jones, cunoscut drept Nas, care este și tatăl primului său copil. Cei doi au s-au despărțit când aceasta era însărcinată în șapte luni și au divorțat în 2010 după cinci ani de căsnicie.

 

De fiecare dată când a fost întrebată despre noua relație, Kelis a evitat subiectul, spunând doar că se simte foarte bine. În 2014, s-a zvonit chiar că aceasta s-ar fi măritat cu misteriosul bărbat, însă zvonurile nu au fost niciodată confirmate.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton