Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol – Pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Sarajevo

 Florentina Liutic
.

Acasă la tată', cel mai nou film în care joacă actorul Alexandru Papadopol, a avut premiera internaţională la Festivalul de film de la Sarajevo, pelicula regizată de Andrei Cohn fiind inclusă în competiţia oficială a celei de-a 21-a ediţii a festivalului.

 

Alexandru Papadopol şi soţia lui, actriţa Ioana Ginghină, au păşit pe covorul roşu din faţa Teatrului Naţional din capitala Bosniei şi Herzegovinei, alături de echipa lungmetrajului din a cărui distribuţie mai fac parte Andi Vasluianu sau Ioana Flora.

 

Ioana a avut emoţii pentru această apariţie, atât pentru ea, cât şi pentru soţul, ea alegând pentru acest eveniment o rochie lungă, neagră, o creaţie Mathilde. Alexandru Papadopl a fost la fel de elegant, actorul purtând un costum negru accesorizat cu cămaşă şi cravată în nuanţe de mov.

 

Acasă la tata' spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton