Keith Richards, chitaristul Rolling Stones - noua imagine Louis Vuitton

 Revista VIVA
.
Keith RichardsChitaristul Rolling Stones, Keith Richards, va fi noua imagine a brandului Louis Vuitton, dupa ce Mihail Gorbaciov si Catherine Deneuve au realizat si ei campanii publicitare pentru renumita marca de produse de marochinarie.

Keith, 64 de ani, cunoscut pentru trecutul tumultuos de consumator de droguri se afla la prima experienta de acest gen.

Fotografiile care vor aparea in magazinele Louis Vuitton din intreaga lume incepand din luna aprilie au fost realizate de Annie Leibovitz.

Keith este surprins pe pat, intr-un hotel, alaturi de chitara sa, iar sloganul noii campanii Louis Vuitton este: „Anumite calatorii nu pot fi traduse in cuvinte. New York. Ora 3 dimineata. Blues in do).

Keith este cea de-a cincea personalitate care apare intr-o campanie Louis Vuitton dupa fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, actrita Catherine Deneuve si jucatorii de tenis Steffi Graf si Andre Agassi.

Banii pe care Keith ii va obtine din acest proiect vor fi donati asociatiei The Climate Project infiintata de laureatul Premiului Nobel, fostul vicepresedinte american Al Gore, pe care o sustine si Louis Vuitton.

Foto: www.keithrichards.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton