Kate Winslet nu mai vrea sa apara goala in filme

 Revista VIVA
.

Kate Winslet nu mai vrea sa apara goala in filme

Kate Winslet nu mai vrea sa apara goala in filme

Vedeta din ‘All the King’s Men' a martusisit recent ca a avut parte de mult prea multe scene de film in care a aparut nud si ca isi doreste alte tipuri de roluri.

Vremurile nuditatii au cam trecut pentru mine. Am doi copii, nu mai pot continua asa. E destul de stanjenitor sa mai fac asta acum', a spus actrita.

Intr-un intreviu pentru revista Culture, publicata in marea Britanie, Kate Winslet s-a referit la Little Children' ca fiind un film dificil, care la citirea scenariului a facut-o sa se gandeasca la multitudinea scenelor nud, insa a acceptat rolul, care i-a placut in mod special.

Despre momentul in care a filmat goala stand deasupra unei masini de spalat spune ca n-ar fi putut sa faca fata fara sa fi ras mult, fara sa fi incercat sa se distreze.

Insa, acum e timpul pentru altceva, care s-o puna in valoare si care sa-i permita sa isi demonstreze talentul si fara sa dezbrace, crede Winslet.

Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton