Cristina Cioran - Marilyn Monroe made in Romania

 Revista VIVA
.

Cristina Cioran – Marilyn Monroe made in Romania

Cristina Cioran – Marilyn Monroe made in Romania

Pentru cel mai recent film al sau, Margo', regizorul Ioan Carmazan cauta un chip emblematic, care sa aminteasca de Marilyn Monroe. Asa a devenit Cristina Cioran eroina principala.

Ioan Carmazan a remarcat-o pe Cristina Cioran intr-un film de scurtmetraj, realizat de fiul sau Deian. A chemat-o la casting si i-a dat rolul principal. Regizorul isi dorea sa descopere o blonda care sa poata innebuni lumea'. Poate tocmai de aceea, in filmul Margo' joaca si alte doua blonde: Paula Chirila si Gina Pistol. Dintre cele trei, Cristina si Paula au ramas bune prietene, iar la interviu au venit impreuna si s-au completat reciproc.



Te-ai simtit flatata ca regizorul Ioan Carmazan te-a ales pe tine?

Cristina Cioran: Normal ca ma simt flatata. Marilyn Monroe este una dintre actritele mele preferate, dar nu ma asteptam la o astfel de caracterizare. In general, evit sa ma compar cu alte personalitati pentru ca diferentele sunt prea mari.



Cristina, rolul tau este cel al unei tinere dintr-un sat sarac, obligata de tatal sau sa se prostitueze, dar care devine ulterior studenta la actorie. Nu sunt cam multe stereotipuri in constructia acestui personaj?

C.: Regizorul si scenaristul au ales aceste trasaturi ale personajului pentru ca sunt aproape de noi ca natie. Multe fete isi doresc sa fie studente la actorie sau sa faca televiziune. Altele se prostitueaza mai mult sau mai putin declarat, asa ca subiectul mi se pare de actualitate.



Ti-a fost mai simplu sau mai dificil sa interpretezi rolul unei novice in ale actoriei?

C.: Initial, eu doar cochetez cu ideea de a deveni studenta la actorie pentru ca o copiez pe Ana, personajul interpretat de Paula Chirila.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton