Kate Moss se reinventeaza

 Revista VIVA
.

Kate Moss se reinventeaza

Kate Moss se reinventeaza

Kate Moss

Adolescentele britanice au primit cu mult entuziasm colectia de haine prªt- -porter creata de celebrul manechin, Kate Moss pentru magazinele Topshop. In seara de 30 aprilie, cand a fost programata lansarea oficiala, Kate si-a facut aparitia intr-o spectaculoasa rochie rosie, creatie proprie, bineinteles.

Colectia lansata la Londra cuprinde 80 de modele, la care se adauga genti si alte accesorii.

Proprietarul magazinelor Topshop, miliardarul britanic Philip Green si-a asigurat colaborarea cu Kate Moss pentru aproximativ 4,5 milioane de euro. Vizibil satisfacut de multimea care astepta in fata magazinelor sale, acesta a declarat: „Toate acestea nu ar fi fost posibile daca noi nu am fi crezut'.

Iar Philpp Green a crezut in primul rand in Kate care nu a avut tocmai o perioada usoara. In 2006, un tabloid britanic publica fotografii in care Kate parea sa consume heroina. Drept urmare, manechinul in varsta de 33 de ani a fost „pus la zid' si a pierdut cateva contracte importante.

A recuperat insa repede banii pierduti, dovada ca a intrat in topul celor mai bogati 100 de britanici.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton