Kate Middleton s-a afișat în ținuta office perfectă! Ce pantofi nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

 Oana Pantazi
.

Fiecare apariție a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, este impecabilă soția Prințului William reușind să-i impresioneze  chiar și pe cei mai inflexibili critici de modă. Recent, Kate Middleton s-a afișat într-o ținută office impresionantă – un outfit perfect pentru o zi de lucru sau o întâlnire office. Iar pantofii, o să-i adori!

În ultima vreme, Kate Middleton, un adevărate style icon, a surprins prin alegerile vestimentare îndrăznețe făcute – de la rochia blue navy super sexy și până la ținutele etnice pakistaneze, orice ar îmbrăca, Ducesa de Cambridge arată senzațional. Zilele trecute, ea și Prințul William au participat la celebrarea unei asociații de voluntariat, unde a avut loc și un eveniment caritabil. Pentru această ocazie, Kate Middleton a ales o ținută office în egală măsură șic și confortabilă. Ducesa a purtat o pereche de pantaloni conici de culoare burgundy, la care a asortat un sacou din tweed Smythe (pe care l-a mai purtat și în octombrie anul trecut) și un tricou alb, simplu.

Kate Middleton a renunțat la stiletto pentru pantofi mai comozi

Și pentru ca ținuta să fie în întregime confortabilă, Kate Middleton a renunțat la faimoșii săi stiletto, optând pentru o pereche de pantofi din piele întoarsă, Gianvito Rossi, cu toc mai jos și mai gros, care vor deveni cu siguranță noul must have al sezonului, fiind o alegere perfectă pentru orice femeie care merge la job, deoarece conferă mai multă stabilitate și sunt comozi.

Deoarece Kate Middleton a ales o ținută office, ea nu a exagerat nici în privința accesoriilor, Ducesa de Cambridge purtând doar o pereche delicată de cercei cu diamante și o curea neagră. Iar întregul ansamblu a fost completat perfect de rujul roz, machiajul bine definit al ochilor și părul pieptănat cu bucle lejere. Ducesa de Cambridge a bifat încă o ținută impecabilă, dovedind încă o dată că își merită titlul de style icon și trendsetter.

Foto: Profimedia

Kate Middleton a purtat ținuta office perfectă.Kate Middleton a purtat ținuta office perfectă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton