Cristi Borcea și Valentina Pelinel, apariție-surpriză la botezul fetiței Ancăi Serea. Ce sacrificii au făcut pentru a ajunge la timp

 Oana Popoiag
.
botez Anca Sereabotez Anca Serea

Anca Serea și Adi Sînă și-au creștinat al șaselea copil, pe micuța Leah, în cadrul unui eveniment restrâns la care au luat parte doar familia și cei mai apropiați prieteni. Surpriza serii a fost cuplul Cristi Borcea-Valentina Pelinel, care a înfruntat ceața și traficul pentru a ajunge la eveniment. Este vorba de prima petrecere la care a luat parte Borcea după eliberarea din închisoare. Valentina Pelinel a strălucit într-o rochie elegantă.

Anca și Adrian Sînă au preferat ca petrecerea de după botez să aibă loc în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Una din marile surprize ale serii a fost prezența cuplului Cristi Borcea-Valentina Pelinel, aflat la prima apariție la o petrecere după ce Borcea a fost eliberat din închisoare.

Anca Serea, despre Cristi Borcea: 'Este foarte sufletist, ajută pe toată lumea'

Valentina e prietenă bună cu mine, iar Cristi este un om extraordinar, ajută pe toată lumea, este foarte sufletist, niciodată nu ar spune nu. Ei au făcut pe drum o oră și douăzeci de minute, în condiții de ceață, pentru a ajunge la botez, deși nu au putut sta foarte mult. Chiar au făcut un efort, am apreciat foarte tare', a dezvăluit Anca Serea pentru VIVA!.

Cristi Borcea nu a dorit să fie fotografiat, însă Valentina Pelinel a făcut câteva fotografii cu buna ei amică, Anca Serea. Valentina a arătat impecabil într-o rochie elegantă.

Anca Serea și Adi Sână, botez în formulă restrânsă

Pe 14 august, Anca Serea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, asta după ce a avut avut probleme la naștere. În weekend, Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat cel de-al șaselea copil, iar ceremonia religioasă a avut loc la Mănăsia. Petrecerea a avut loc la conac, iar evenimentul a fost unul restrâns. La botez au participat 100 de invitați, iar meniul a fost unul tradițional ales de Anca Serea.

'Ieri a fost o zi tare speciala pentru familia noastra, botezul micutei Leah pe care-l asteptam cu mari emotii! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodata si pe care le vom pretui datorita amintirilor frumoase. Vreau sa le multumesc in primul rand celor care ne-au fost alaturi si datorita lor am avut o seara perfecta: copiilor, nasilor, prietenilor', a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Nașii micuței Leah au fost Silvana și Petru Berciu, iar tot ei l-au botezat și pe Moise. Anca Serea a ales o rochie lungă burgundy și i s-a potrivit de minune, mai ales că are o siluetă de invidiat la câteva luni după ce a născut pentru a șasea oară.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton