Kate Middleton, extrem de șic în ținută de stradă! Pantalonii pe care ea i-a purtat au revenit la modă!

 Oana Pantazi
.

Ducesa de Cambridge este, fără doar și poate, un trendsetter, așadar, ieri, vizita ei de la Muzeul Național de Istorie a atras atenția tuturor. Kate Middleton a lansat oficial noul trend de toamnă, purtând o superbă pereche de pantaloni culottes. Iată ce item nu trebuie să lipsească din garderoba ta în acest sezon!

Kate Middleton a făcut furori ieri, în timp ce se afla în vizită la Muzeul Național de Istorie, instituție pe care o patronează, Ducesa de Cambridge alegând un outfit extrem de chic, a cărui piesă de rezistență a fost o geantă Chanel. Cunoscută pentru alegerile elegante și nu foarte scumpe pe care le face, soția Prințului William nu și-a dezamăgit fanii nici de data aceasta, alegând un outfit de toamnă casual chic care poate flata orice siluetă.

Kate a ales să poarte cu această ocazie o pereche de pantaloni culottes (care au revenit în forță în moda acestei toamne) de culoare kaki, în valoare de 130 de lire, la care a asortat un pulover de culoare mov-închis (39 de lire), pantofi din piele (216 lire) și o superbă geantă Chanel, în valoare de 3.000 de lire, de altfel și cea mai scumpă piesă.

Ducesa de Cambridge a fost extrem de admirată, la scurt timp conturile de Instagram dedicate ei, dar și publicațiile de profil publicând fotografii și materiale laudative la adresa outfitului purtat de Kate, care va fi cu siguranță replicat de brandurile mass-market.

Kate Middleton, rochie de 2.700 de dolari și cercei de 9 dolari!

Dat fiind că femeile din familia regală au un buget destul de substanțial alocat pentru ținute, acestea își permit o garderobă de designer și bijuterii pe măsură, pe care le folosesc în cadrul evenimentelor oficiale. Iată însă că Ducesa de Cambridge nu s-a sfiit să accesorizeze la o rochie scumpă cercei ce pot fi găsiți în  orice mall la un preț mai mult decât decent.

Recent, Kate Middleton a dovedit încă o dată ce înseamnă cu adevărat termenul de influencer sau de trendsetter în momentul în care a apărut la primul său eveniment oficial din această toamnă într-o superbă rochie midi cu print floral la care a asortat o pereche de cercei ieftini. Urmarea? Rochia, un outfit Emilia Wickstead în valoare de 2.707 dolari, s-a vândut imediat pe site-ul netaporter.com, iar cerceii Accessorize, brand care a existat și la noi mulți ani, în valoare de numai 9 dolari, vor fi probabil cel mai vândut accesoriu al acestui sezon.

Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, recent, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, tot anul acesta a apărut pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire și în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. Iar cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge.

Kate Middleton a făcut furori cu o pereche de pantaloni culottes.Kate Middleton a făcut furori cu o pereche de pantaloni culottes.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton