Cine este Andrea Abeli, una dintre româncele cel mai bine plătite pe Instagram. Câștigă 1,5 milioane de dolari pe an etalându-și posteriorul!

 Oana Pantazi
.

Andreea Vasile, cunoscută în mediul online drept Andrea Abeli, este una dintre cele mai bine plătite românce de pe Instagram, tânăra de 35 de ani câștigând nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari pe an de pe urma fotografiilor în care își expune… posteriorul!

Andrea Abeli are 3,1 milioane de urmă

ritori pe Instagram și câștigă 1,5 milioane de dolari pe an doar expunându-și trupul voluptuos pe contul de socializare. Tânăra din București a mizat pe aspectul său fizic ieșit din comun și nu a dat greș, acum trăind exclusiv din imaginea pe care și-o promovează în mediul online.

De la web designer la model pe Instagram

Andrea Abeli și-a părăsit jobul de web designer din București și în doar doi ani de zile a devenit model pe Instagram și marketing guru, devenind un nume în industria fashion. Trupul voluptuos și posteriorul impunător i-au adus o mulțime de contracte, Andrea Abeli fiind model de haine, lenjerie și costume de baie pentru femeile cu forme.

Aceasta și-a pornit afacerea în 2014, înființându-și propria agenție de marketing, prin intermediul căreia a ajutat branduri ți modele să-și construiască o carieră în social media. Ulterior, andrea Abeli s-a decis să treacă în fața camerei și a pornit pe Instagram de la zero, reușind acum să aibă mai bine de 3 milioane de urmăritori pe contul de socializare, scrie dailystar.co.uk.

Andrea Abeli câștigă 5.000 de dolari pentru o postare!

Potrivit Daily Star, Andrea Abeli locuiește acum în Miami, dar are legături puternice cu România. A jucat într-un film românesc de comedie, dar și în câteva piese la Teatrul Național, terminând un master în drept în anul 2006.

Tânăra este ofertată de foarte multe agenții și branduri care doresc să îi folosească imaginea, în care Andrea investește foarte mulți bani, așa că nu este de mirare că este plătită cu 5.000 de euro pentru fiecare poză pe care o încarcă pe rețeaua socială. Acum concurează în privința posteriorului cu vedete precum Demi Rose sau Kim Kardashian și pare că știe cum stă treaba atunci când vin vorba despre marketingul online la cel mai înalt nivel.

Posteriorul i-a adus 3 milioane de fani!

Acum, Andrea Abeli locuiește în Miami, dar nu a pierdut complet legăturile cu România, vedeta de pe Instagram jucând de-a lungul timpului și într-un serial românesc de comedie și chiar în câteva piese la Teatrul Național. Mai mult, faptul că are un masterat în Drept a ajutat-o cu siguranță să-și gestioneze perfect afacerile, planturosul model reușind, într-un mediu dominat deja de vedete precum Kim Kardashian și Demi Rose, să aibă peste 3 milioane de urm[ritori.

Deși fotografiile postate de ea sunt extrem de îndrăznețe – la limita cu decența, ar spune unii -, Andrea Abeli spune că, „zilele astea, pun fotografii foarte conservatoare, pentru că mă gândesc că Instagramul discrimenează femeile cu forme ca mine. Întotdeauna încerc să combin umorul cu sex-appeal-ul pentru a crea un conținut mai distractiv”, a completat ea.

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton