Kate Middleton este însărcinată cu bebelușul numărul patru?! Așa se zvonește!

 Oana Pantazi
.

Prințul William și Ducesa de Cambridge au rupt deja tradiția regală când au făcut al treilea copil, dar iată că acum a apărut un zvon, cu parfum de credibilitate, conform căruia Kate Middleton este însărcinată cu bebelușul numărul patru! Greu de crezut, dar, conform surselor, nu imposibil.

Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie. Se zvonește că Ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată!

Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie. Se zvonește că Ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată!

Toți cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a  –  Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward – au câte doi copii, singurii care au rupt tradiția fiind Prințul William și Ducesa de Cambridge, care au deja trei și, după câte se pare, au de gând să urmeze exemplul suveranei, bunica lor. Deși cel de-al treilea copil al lor, Prințul Louis, s-a născut acum mai puțin de trei luni, experții în maternitate spun că deja toate semnele că Kate Middleton e însărcinată cu bebelușul numărul patru sunt acolo… Persoane din anturajul celor doi soți afirmă că Ducesa a început să aibă tot felul de pofte, tratațiile sale preferate fiind biscuiții cu lavandă și curry, iar dacă la asta adăugăm faptul că, recent, s-a simțit mult prea rău ca să-și îndeplinească îndatoririle regale și că poartă haine destul de largi, nu e greu să tragi o concluzie.

Kate Middleton, Prințul William și cei doi copii mai mari ai lor - Prințesa Charlotte și Prințul George.

Kate Middleton, Prințul William și cei doi copii mai mari ai lor – Prințesa Charlotte și Prințul George.

Apropiații lui Kate spun că este însărcinată cu bebelușul numărul patru', a declarat sursa pentru publicația Life & Style. „Kate prezintă toate semnele unei sarcini, iar ea și William au spus întotdeauna că-și doresc patru copii pentru ca familia lor să fie completă. De fapt, William ar fi vrut mai mulți copii, însă Kate crede că patru sunt de ajuns'. Și cum cei doi părinți i-au dăruit lui George un frățior, s-au gândit că ar fi cazul să aibă și Prințesa Charlotte o surioară. „Le-ar plăcea enorm să aibă doi ăbieți și două fete', a mai adăugat sursa.

Prințul Louis

Prințul Louis

În afara faptului că, se spune, are pofte de femeie însărcinată, Ducesa de Cambridge s-a îmbrăcat cu haine mult mai lejere ca de obicei în ultima vreme și a motivat că e epuizată și se simte prea rău pentru a participa la ziua Prințului Charles, la finele lunii mai. Poartă haine largi din nou, evită alcoolul și poftește la curry și biscuiți cu lavandă – alimente la care a poftit deseori pe când era însărcinată, a povestit sursa. Pe 9 iulie, când va avea loc botezul micului Louis, probabil că ne vom edifica asupra acestui zvon. Totuși, trebuie să venim în „apărarea' Ducesei cu următoarele contraargumente: Kate abia a născut, este prea devreme pentru un al patrulea copil; e normal să fie epuizată – are un copil de doar două luni și probabil nu prea doarme nopțile!; evită alcoolul pentru că, în mod sigur, alăptează; perioade în care poftim la dulciuri și la mâncăruri gourmet avem toate, dar asta nu înseamnă neapărat un semn de sarcină… Timpul va demonstra cine are dreptate!

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton