Adelina Pestriţu încă primeşte mesaje de la bărbaţi: "Creşte stima de sine!"

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestriţu încă primeşte mesaje de la bărbaţi. Peste câteva săptămâni, mai exact în luna august, Adelina Peştriţu o să o nască pe micuţa Zenaida Maria. Cu toate acestea, vedeta încă primeşte mesaje de la admiratori. Virgil Şteblea nu este gelos! Iată ce a declarat viitoarea mămică! 

Vedeta este una dintre cele mai frumoase şi curtate femei de la noi. Este în showbiz de peste 10 ani de zile, iar de atunci a strâns o mulţime de admiratori. Deşi a anunţat că s-a logodit şi că va deveni mamă, bărbaţii încă îi trimit mesaje, o complimentează şi chiar îi trimit cereri de căsătorie. O flatează toate aceste mesaje, le-a mulţumit tuturor.

De ani de zile se întâmplă aşa, Adelina este foarte urmărită atunci când apare la TV, dar şi în mediul online unde are peste 1.360.000 de admiratori.

„Da, cum să nu. Crezi că sunt ferită? Primesc pe Facebook, pe Instagram, sunt admiratori şi eu le mulţumesc foarte mult pentru că îmi dau aceste mesaje pentru că în primul rând creşte stima de sine.”, a declarat Adelina într-un video pe Facebook.

Ea a mai adăugat faptul că nu ar fi deranjată ca Virgil să primească mesaje de la fete, este un bărbat frumos.

„Virgil ştie că este cu o persoană cunoscută şi e normal să primească…Da, poate să primească şi el. E un bărbat frumos, de ce să nu primească? Nu, nu îl verific, de ce l-aş verifica? „, a mai adăugat ea.

Adelina Pestriţu e indecisă – cezariană sau naştere naturală?

În luna august, Adelina Pestriţu va aduce pe lume primul său copil. Nu ştie încă dacă va face sau nu operaţie.

„Cum o să zică medicul, eu aşa voi face!”, a spus clar vedeta.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton