Kate Middleton este însărcinată a patra oară! Prințesa Charlotte a dat-o de gol!

 Dana Enache
.

Bucurie mare în familia regală! Kate Middleton ar fi însărcinată din nou, potrivit unor zvonuri din presa internațională. Iar cea care a dat vestea este Prințesa Charlotte, care ar fi împărtășit informația – deocamdată secretă – colegilor ei de școală.

 

FWROFWRO

Kate Middleton este însărcinată! Aceasta este cea mai fierbinte informație ce circulă referitor la familia regală, în ultimele zile. New Idea este publicația ce a anunțat știrea, informațiile bazându-se pe discuțiile pe care Prințesa Charlotte le-a avut la școală: „Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată', a afirmat sursa citată.

„Spunea că abia așteaptă, părea foarte entuziasmată', a subliniat sursa regală.

Până la momentul actual, membrii casei regale nu au confirmat știrea. Totuși, zvonuri potrivit cărora Kate Middleton ar fi însărcinată au apărut deja de câteva săptămâni. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton