Ioana Tufaru s-a măritat! Ginerică, despre fiica Andei Călugăreanu: „Mai bună ca nevastă-mea nu e niciuna!”

 Dumba Gabriela
.

Ioana Tufaru s-a măritat astăzi cu Ionuţ Mardare, bărbatul care îi este alături de aproape cinci ani. Fericit din cale-afară, ginerică nu-şi mai încăpea în piele de bucurie, la Starea Civilă. „Mai bună ca nevastă-mea nu e niciuna!', a exclamat tânărul însurăţel.

Ioana Tufaru are un băieţelIoana Tufaru are un băieţel

„De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație.

Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge.

Am vrut să scap și de acest nume pe care l-am purtat până acum, am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul altă persoană de cinci ani, de când am această familie. Mi se fâlfâie de ce zice lumea!

 Aș fi mai mândră dacă mi s-ar spune Călugăreanu-Mardare. În acte voi fi doar Mardare. Nu pot să cer mai mult decât am, ce să-mi doresc mai mult? Am invitat puține persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte puține, într-adevăr. Nu mai vreau copii, îmi ajunge Luca, e suficient. Deocamdată mai stăm, probabil la anul să facem nuntă.', a declarat Ioana la Teo Show.

Ioana şi Ionuţ au un băieţel, Luca, în vârstă de aproape patru ani.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton