Kate Middleton ar fi însărcinată în 3 luni

 Florentina Liutic
.

Kate Middleton, devenită ducesa de Cambridge după căsătoria sa cu Prinţul William, este însărcinată în trei luni, conform revistelor americane.

 

Kate Middleton

Acestea au dezvăluit chiar şi sexul bebeluşului, susţinând că micuţul George (7 luni) va avea o surioară. Hollywood Life susţine chiar că Prinţul William şi-ar fi dorit încă un băiat, pentru ca şi el are un frate, însă este extrem de fericit pentru că va deveni tată a doua oară.

 

Pentru moment, zvonurile se propagă extrem de rapid, însă nu există nicio reacţie oficială din partea Casei Regale. Tabloidul Globe afirmă chiar că ducesa a ales şi numele pentru fetiţa sa, iar acesta este Diana, în amintirea mamei lui William, cunoscută şi ca Prinţesa inimilor.

 

Un singur lucru este sigur deocamdată şi anume acela că ducesa şi-a reluat în parte angajamentele oficiale, fiind prezentă de curând, alături de Regină, la recepţia organizată în onoarea Academiei Regale de Arte Dramatice.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton