Lily Allen – Trei apariţii excentrice pe covorul roşu

 Florentina Liutic
.

Lily Allen revine în forţa pe covorul roşu al diverselor evenimente, după o perioadă destul de lungă în care a ales să fie doar mamă.

 

Artista britanică s-a remarcat  atât prin outfit-urile, cât şi prin stilul de machiaj ales la ultimele trei evenimente mondene la care a participat: Premiile BAFTA, ceremonia Elle Style Awards şi The Brit Awards.

 

Pentru cele mai importante premii ale cinematografiei britanice, Lily a ales o rochie în culori puternice de roz şi roşu semnată Vivienne Westood. Cu părul fixat cu un accesoriu în aceleaşi nuanţe şi ochii puternic accentuaţi, Lily a ieşit în evidenţă.

 

Lily Allen

 

La premiile Elle Style de la Londra, bruneta a ales o outfit discret, o superbă rochie neagră, accesorizată cu un clutch albastru, marca Chanel, casa de modă al cărei fan este. De adata aceasta a ales o coafură de inspiraţie japoneză: părul prins într-o coadă de cal, breton şi şuviţe albastru-electric.

 

 

Lily Allen

 

Seria apariţiilor sale extravagante a continuat şi în seara premiilor The Brit. Extrem de zâmbitoare, Lily a apărut într- o spectaculoasă rochie sclipitoare, neagră şi mulată, cu părul prins tot într-o coadă. Ȋnsă, de data aceasta, artista a avut meşe blonde, iar drept accesoriu un clutch Chanel, în aceeaşi nunţă cu meşele, dovadă că look-ul său a fost unul compus cu extrem de multă atenţie.

 

Lily Allen

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton