Karmen a născut o fetiță perfect sănătoasă! Artista a devenit mamă pentru prima dată

 Oana Pantazi
.

Emoții imense pentru Karmen și soțul ei Bogdan Căplescu! Cei doi au devenit ieri, 1 august, părinți, pentru prima oară. Fetița lor a venit pe lume în jurul orei 13 și este perfect sănătoasă.

Într-o postare pe contul său de socializare – ultima în care va apărea cu burtica de gravidă, cel puțin anul acesta! – Karmen își exprima emoțiile și nerăbdarea cu privire la cel mai așteptat moment din viața ei de familie: „Zâmbet de copil… Curând zâmbet de femeie. Mândră să fiu mamă. Mor de nerăbdaree!”, scria artista. Și iată că azi, la orele prânzului, nerăbdătoarea Karmen a devenit mămică, ea aducând pe lume, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă, care se va numi Sofia, într-un spital public din Capitală.

Karmen a ales să nască prin cezariană

Artista a luat încă de la început decizia de a nu trece prin durerile nașterii naturale și a vorbit cu sinceritate despre acest lucru: „Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, declara Karmen într-un interviu.

Cânt despre fericitul bunic, Adrian Minune, acesta deja a făcut planurile pentru creștinarea micuței Sofia: „O să facem o petrecere de botez restrânsă, cu 400-500 de persoane', a declarat artistul, care, de altfel, mai în glumă, mai în serios, a spus că a venit timpul să-și schimbe numele din Adrian Minune în… Bunicul Minune: „O să-mi iau alt nume în august, o să mă trec Bunicul Minune. Cine-l vrea pe Bunicul, alo, da, tataie! Din zece în zece ani, cum se schimbă metabolismul, aşa se schimbă şi viaţa noastră.

Karmen, ultima poză cu burtica de gravidăKarmen, ultima poză cu burtica de gravidă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton