(P) Unghii cu gel: ce sunt, în ce constă tehnica și care sunt principalele avantaje

 Sava Elisabeta
.

Vrei să ai o manichiură perfectă mai mult timp? Alegerea unghiilor cu gel poate fi o opțiune perfectă pentru tine.

În ultimii ani, unghiile cu gel au deveni una dintre cele mai utilizate resurse de frumusețe de către celebrități și femeile din întreaga lume. În plus, nu există o opțiune mai bună decât aceasta pentru a avea o manichiură perfectă în fiecare zi. Este important însă, ca la realizarea unei astfel de manichiuri, să se folosească un kit unghii gel de cea mai bună calitate. 

Ce sunt unghiile cu gel?

 Acestea sunt niște unghii artificiale, care sunt create dintr-un gel acrilic turnat pe unghiile naturale. După mai multe straturi de bază, lac și fixator (toate uscate cu ajutorul unei lămpi ultraviolete), se obțin modele diferite și perfecte, care sunt rezistente și comode. În funcție de centrul de înfrumusețare unde mergi, fie ți se vor aplica direct unghii artificiale care vor fi retușate mai târziu pe baza ta, fie  acestea vor fi create pe unghia ta în acel moment.

Dar, înainte de a începe acest proces, este important să îți pregătești unghiile naturale. Cum? Foarte simplu. Specialiștii le taie și le pilesc dându-le o formă rotunjită, apoi le curăță bine cu săpun neutru, îndepărtând cuticulele prin aplicarea unui ulei special. Odată ce mâinile sunt pregătite, este timpul să începi, iar acum este momentul să decizi asupra tehnicii folosite.

Dacă plasezi protezele direct, trebuie doar să utilizezi un produs pentru a le fixa pe unghii și a le pune sub o lampă ultravioletă pentru a le face să se întărească. În caz contrar, va trebui să creezi, puțin câte puțin, diferite motive până când vei realiza modelul ales. Acest proces va dura aproximativ o oră sau o oră și un sfert.

Durata acestei metode de înfrumusețare a aspectului mâinilor este de aproximativ două luni, dar trebuie să mergi la centrul de frumusețe la fiecare două sau trei săptămâni pentru a le retușa, timp care va varia în funcție de cât de repede îți cresc unghiile. Această opțiune este prezentată ca o alternativă perfectă pentru femeile care își rupt unghiile, precum și pentru cele a căror unghii cresc puțin, sunt fragile și cu striații.

Printre avantajele sale majore, pe lângă faptul că poți să te bucuri de o manichiură de nota zece în orice moment, se află prețul, manichiura cu gel este mai ieftină decât unghiile clasice de porțelan și, mai presus de toate, mult mai naturală.

 Dacă vrei ca unghiile să rămână intacte pentru o perioadă mai lungă de timp, poți aplica pe ele, o dată pe zi, ulei pentru cuticule și cremă hidratantă. În plus, este și cea mai puțin periculoasă opțiune pentru unghiile naturale, deoarece gelul UV este mai puțin agresiv decât produsele utilizate în celelalte alternative. În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că unghiile cu gel îți  oferă o strălucire permanentă și un finisaj simplu și neted.

Este foarte important ca, dacă decizi că a venit timpul să îți scoți unghiile cu gel, să nu faci acest lucru de una singură acasă. Principalul dezavantaj al acestei tehnici constă în faptul că mâinile trebuie introduse timp de aproximativ 10 minute în acetonă pentru a le putea înmuia, un proces care poate duce la deteriorarea unghiilor naturale și a pielii din jurul lor.

Ce îți mai poți dori? Un kit pentru unghii cu gel. Dar nici în privința acestuia nu trebuie să îți faci probleme, deoarece poți intra în posesia lui într-un mod cât se poate de simplu și rapid. Este suficient să intri pe nailsup.ro și problema se rezolvă. În acest magazin online vei găsi diverse produse profesionale pentru unghii. 

Așadar, nu mai zăbovi, bucură-te de o manichiură rezistentă și cu totul aparte. Permite-le mâinilor să transmită multe lucruri frumoase despre tine. Transformă-ți mâinile îngrijite într-o adevărată carte de vizită. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton