Kaley Cuoco a divorțat după 21 de luni de la nuntă! Deja are un nou iubit

 Oana Tonca
.

Kaley Cuoco, simpatica blondă din celebrul serial 'The Big Bang Theory', a divorțat de soțul ei, tenismanul Ryan Sweeting, după numai 21 de luni de căsătorie. Cei doi nu au dorit să comenteze pe această temă, menționând că e un moment dureros, intim și vor să fie lăsați în pace.

 

Kaley Cuoco

Kaley s-a căsătorit cu Ryan în 2013, la numai 6 luni după ce s-au cunoscut, iar atunci păreau a fi cel mai fericit cuplu din lume.  'Nu am fost vreodată mai mândră de cineva pe această planetă', a scris, după nunta ei, Kaley Cuoco, pe un site de socializare.

 

Totuși, după nici doi ani, cei doi au si divorțat.

 

Mai mult, surpriza vine de altundeva: se pare că blonda ar avea deja o relație cu actorul care interpretează rolul iubitului ei din 'The Big Bang Theory', Johnny Galecki.

 

 

 

Teoria Big Bang (eng. The Big Bang Theory) este un sitcom american, creat și regizat de Chuck Lorre și Bill Prady, ce a avut premiera pe CBS pe 24 septembrie2007.[2] În serial sunt prezenți doi bărbați, de ~25 de ani, absolvenți ai Institutului de Tehnologie din California, unul un fizician experimental (Leonard Hofstadter), iar celălalt un fiizician teoretician (Sheldon Cooper), care locuiesc vizavi de o chelneriță blondă atractivă cu aspirații de vedetă, Penny, personaj interpretat de Kaley Cuoco. (sursa: wikipedia.org)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton