Andreea Esca a botezat un băieţel

 Florentina Liutic
.

Ȋn aceasta sâmbătă, Andreea Esca a botezat un băieţel. Micuţul se numeşte Iacob Ioan, iar evenimentul a fost organizat într-o locaţie de poveste, aflată în apropierea Munţilor Fagăraş.

 

. In curte, la tara. Ca sa aiba radacini bune, suflet curat si dorinte inalte ca varfurile Fagarasului pe care le vedem de aici dimineata!> , a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Aceasta a postat câteva fotografii cu micuţul creştin, înainte de biserică şi în timpul ceremoniei când îl ţine pe micuţ în braţe şi îi zâmbeşte fericită în timp ce acesta doarme liniştit.

 

Prezentatoarea TV a ales o rochie turcoaz cu cordon în talie în timp ce Iacob are un outfit super cool, alcătuit din cămaşă, pantaloni cu bretele şi un cardigan albastru.

 

Andreea a dezvăluit şi câteva fotografii din locul în care are a fost organizată petrecerea lui Iacob Ioan şi în care părinţii şi naşii îşi aşteaptă invitaţii. Sarmalele şi delicioasele prăjituri de casă fac parte din meniul acestei petreceri.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton